Stan

Har varit i stan hela dagen och kom hem. Köpte nästan ingeting för att jag ska till Stockholm på fredag! Nu ska jag gå ut med åskar och sedan städa mitt rum. Måste även beställa en klipptid så att jag kan färga håret. Vi får se hur allt blir. Puss
 
 

Living on the edge

 
 

Living in the edge

 

Hockey

Ska åka in till Linköping nu för att se på hockey! Ska bli kul även fast jag inte tycker om det så mycket. Marcus måste först nu lämna in en laddare sen ska vi äta!:)
 

Victorias secret

Åkte upp till den nya affären med Evelina och köpte en VS body mist. Nu kom mamma hem med 3 till haha! Jag gillar verkligen att dem finns här hemma nu men på ett sett är det ganska tråkigt också. Nu blir man på något sett inte lika glad som om man har köpt den i ett annat land om ni förstår haha? Men iallafall dem luktar jätte gott. Nu ska jag äta joans mat och efter det dra upp till issa för att sova där. Ha det bra kära läsare! :)
 

Bad

Jag insåg precis att jag skriver VÄLDIGT slarvigt här på bloggen. Det blir bara så när man har mycket att säga helt enkelt haha! 

Kul

Det ska öppna en ny affär uppe vid viberga nu som heter Family house. Det kommer finnas victorias secret, lee, vero mode saker, link och massa? Haha, det ska bli kul och se hur det blir! Jag menar det är lite kvalité. Liksom victorias secret? :D Det öppnar om 3 dagar

Läxläsning

Hej hej! kom hem från läxläsningen för en halvtimme sen. Jag skulle göra klart repotaget men kom nästan ingenstans vilket innebär att jag måste gå på det imorgon med.. 
Just nu sitter jag och dricker min super goda smoothie och pluggar engelska. Jag har ttoooonn med läxor nu innan lovet så det får bli att plugga riktigt hårt nu! 
 
I min goda smoothie är det 1 hel banan, några frusna hallon, mjölk,  ananas juice och lite fil! 
 

Film mys med min lilla favorit

 
 

Lördag

Hej! Jag har inte bloggat eftersom det har varit mycket prov och läxor som har kommit i första hand men jag ska förska komma igång nu igen. 
 
Idag åkte iallafall jag, Evelina, Mamma och Pappa in till stan en sväng. Jag fick med mig ett par nya skor och jeans som var väldigt välbehövligt! Senare på kvällen så fixade jag och Evelina lite gott som vi skulle ha till filmen som vi kollade på. Imorgon är det söndag och vi får se vad som händer då. Herregud vad jag längtar till lovet, stockholm och sovmorgon :')
 
Godnatt! 
 
 

RSS 2.0