NEW YORK

 
Heej
 
I måndags kom jag hem från världens bästa stad, New York. Har verkligen haft det så himla himla bra. Det är en så otroligt häftig stad med massor av intryck. Det känns som vi hann med att se massor av saker och ställen, men ändå har det bara varit en jätte liten del av staden. En av favoritsakerna var att åka upp i top of the rock, det var verkligen en riktigt häftig utsikt överstaden, och enligt mig bättre än empire state building. En annan sak var picnick i central park. Vi satte oss precis vid någon slags sjö där massor folk rodde runt i botar. Vädret var på topp och det var bara så skönt att sätta sig och ta det lite lugnt eftersom man går så mycket där. Annars vart det att gå runt mycket i affärer och strosa runt. Sista kvällen träffade vi Roxanna och Mats som flyttade till USA för ungefär 2 år sen. Vi gick ut och åt på en Kubansk restaurang? Den var iaf jätte mysig! Längtar redan tillbaka så himla mycket och längtar tills man får åka dit igen. 
 
Igår var jag på fest hos Loan så idag är jag jätte trött och ska bara va hemma med familjen och kolla på någon film, mys!
 
 
Jag var ju alltså i New York under 9/11, så kvällen innan hade dom satt upp två strålkastare som symboliserade de två tornen ochh som gick upp som ett ljus till himlen.
 Mitt favorit köp på resan
 
 

Byta portal?

Heej
Den här helgen har vart väldigt lugn för min del vilket har varit sååå skönt. I fredags efter skolan var jag så trött så jag skippade gymmet och cyklade hem och kollade serier istället. På kvällen träffade jag tjejerna hemma hos Jossan vilket va super mys. Vi såg film och pratade om allt mellan himmel och jord. I lördags drog jag in till stan en snabbis för att fixa lite småsaker till resan. Vid tre drog jag på derbymatch med aggi, pappa och farfar, matchen slutade även bra med vinst till Torstorp. På kvällen stannade jag bara hemma med mamma o pappa och bara tog det lugnt. Likadant blev det även denna dag. Har pluggat lite, packat och vart ute o gått. Det har vart väldigt välbehövligt faktikskt! Idag har man ju ingen söndagsångest heller då man endast går två dagar i skolan, för sen sitter man ju på planet mot USA. Imorgon får det alltså bli ett hårt gympass eftersom man inte kommer få träna på en vecka.

Har förövrigt funderat lite på att byta bloggportal till nouw. Har bloggat där förut och det känns som en mycket enklare portal att hantera. Sedan kan jag ju även flytta alla mina gamla inlägg dit. Får se hur det blir!


RSS 2.0