1 vecka

 
Hej hallå
 
Igår var det exakt en vecka kvar tills jag får sommarlov och åker på en veckas utomlandssemester, underbaart. Har en dock en massa plugg som ska bli klart, men det ska jag försöka få gjort imorgon.
Har införskaffat mig tre nya bikinis som jag verkligen älskar! Längtar tills jag får bära dom, och förhoppningsvis är lite brunare. Jag har även beställt en ny kjol som ska bli väldigt spännande att få prova. Har en otrolig brist på sommarkläder så jag håller på att lite succesivt införskaffa mig några. Har hittat en vit jeanskjol som är jätte söt som ska bli mitt nästa köp, har också hittat lite annat på nätet som jag ska klicka hem. Hatar bara väntan på att sakerna ska komma, och det är så tråkigt ifall sakerna inte passar så man måste skicka tillbaka det, men å andra sidan så är det roligare att beställa så man kan köpa saker som inte alla andra har! Tillskillnad från tidigare år så har jag iallafall nu massor av idéer på outfits mm som jag vill ha. Har blivit väldigt inspirerad av Linn Ahlborg bland annat, älskar hennes kläder! Har egentligen alltid tyckt att kläder är jätte kul men har alltid varit väldigt rädd för att testa nya saker. Jag använder ofta väldigt mycket basic saker. Det är egentligen inte bara för att jag känner mig mest bekväm i det utan även för att jag har så otroligt lätt för att tröttna på saker. Köper jag en tröja med ett mönster så tycker jag att den är snygg en gång sen vill jag typ aldrig mer se den. Därför kommer jag förmodligen hålla mig till väldigt plain kläder fast att jag gör något kul av det. Så jag försöker alltså att komma ut ur min comfort zone och ja, det går ju hittils väldigt bra faktiskt! De sakerna jag har beställt skulle jag nog aldrig ens lagt märke till förr. 
 
Känns iallafall sjukt att det är EN vecka kvar tills jag har sommarlov fast ändå så sjukt najs. Det ska bli väldigt kul att jobba också, kanske inte det normalaste att tycka men har alltid velat testa att jobba på ett dagis. Brukar även bli rätt uttråkad på sommarlov så det här är ju ett jätte bra tidsfördriv. Man uppskattar säkert även mer tiden man får med sina vänner efter jobbet osv! Denna vecka kommer i vilket fall gå riktigt fort. Jag ska packa, fotbollsträning, plugga och blab
 
Hörs
 
 
Köpte ett marmorbord med lite gulddetaljer idag, så fint blev det!
 
En av bikinisarna 
 
 

sommar?

Ska försöka blogga lite regelbundet nu för min egen del under sommaren då det är så himla kul att kolla tillbaka på senare i tiden.
 
Har haft den bästa lilla ledigheten dessa dagar. Har varit ledig sen torsdags till idag, det har känns som ett mini sommarlov. Det har vart över 20 grader varje dag och jag har verkligen passat på att sola och blivit brun. Min rutin har varit att gå upp äta frukost, kolla ett serie avsnitt, ut och sola, duscha & träffa vänner, helt perfekt! Nu har jag även fått en rejäl grund till cypern också. Har bara tre veckor kvar i skolan, 13 skoldagar, känns helt sjukt men ändå så skönt. Imorgon ska jag göra sista NP och sedan är nästan alla läxor klara, lagom skönt.  
1an på gymnasiet har gått så galet fort. Vet egentligen inte vad det beror på, förmodligen för att det har vart så himla kul.  klassen och skolan är verkligen super. Har lärt känna så otroligt många härliga människor och det är jag jätte glad för. 
 
I sommar kommer det också hända massa kul saker. Jag har bland annat fått sommarjobb på ett dagis och det ska bli så kul. Jag ska jobba den tidiga perioden och det känns rätt bra då man får det klart på direkten liksom. Jag ska även till bråvalla med tjejerna, roadtrips och annat kul! 
 
Idag vaknade jag hos Kalle, åkte hem o sola, drog till bergska där det var volleyboll, sedan hem igen och åt jordgubbar. Nu ska jag iväg och handla lite då mina päron drar till Italien imorgon så jag och Marcus har lite mat hemma.
 
 

RSS 2.0