25/7

Heeej

Dagen i farmor o farfars sommarstuga va jätte mysig. Vi åt god mat och badade i sjön som finns där. Det är så avslappnande att vara där för att det är så tyst och lugnt. Kvällen spenderade jag hos Vilma. I lördags grillade jag med Marcus och hans kompisar och sen kom aggi och Evve så vi satt och snackade. Provade även airboard för första gången och det var jätte svårt, men jag lärde mig att åka tillslut och det var de as kul. I söndags var jag och badade med aggi och loan och sen på kvällen var vi hos aggi och då fick jag träffa Anna igen, efter 1 vecka ifrån varandra.Dock drog hon idag igen till Danmark och på måndag åker hon till Cypern, så henne ser man inte mycket av.

Idag var jag i lien med mamma,
Aggi och loan där vi spenderade ganska stor del av dagen. Efter det drog vi tjejer till Joans och svalkade oss med lite "drinkar". Efter det tog vi ett kvällsdopp, så en väldigt lyckad helg helt enkelt!


Tyskland

Heej
Har haft jätte bra dagar sen i fredags. Har varit i både Trosa och Tyskland. Trosa är så mysigt att gå runt i, så det var ungefär det vi gjorde och åt på en restaurang. I måndags åkte jag, mamma och pappa ner till tyskland och var där tills onsdag.Vi åkte bland annat till Kiel som är en lite större stad långt upp i norra tyskland och den var verkligen jätte mysig. Det fanns massor jätte bra shopping och torg mm. Fick faktiskt med mig ganska mycket därifrån! Vi hann med ganska mycket och det vart en jätte bra liten mini semester.
 
Idag ska jag nu på dagen ner till farmor och farfars sommarstuga och fira dom lite i förskott då de fyller år nästan samtidigt. Så då kommer jag väl bada och lite sånt. Ikväll tror jag att vi tjejer ska ha grillkväll hos Vilma och sen grillkväll hos mig imorgon då mina föräldrar åker på springsteen. Det lär nog bli en bra helg!
 
 
hörs
 
 
 
 
 
 

Huvudstaden

Heeej
 
 
Igår hade jag en underbar dag i Stockholm med mamma, pappa och min moster Marie. Både mamma och pappa har semester och mina kompisar jobbar så vi kände att vi ville hitta på något, och shopping sitter aldrig fel haha. Först åkte vi till någon gård aktig sak i djurgården där det fanns ett fik, gårdsbutik mm. Det var jätte mysigt där så vi strosade runt lite, tog en fika och åkte sedan in till stan. Där började vi med lunch på östermalms gallerian. Det har blivit tradition att luncha där när vi åker till stockholm. Det är lite kul för mycket kändisar brukar handla där så vi ser nästan alltid någon där. Förra gången såg jag bland annat Benny Andersson i ABBA, så ett tips om ni är på kändisjakt haha! Vi åt iallafall köttbullar på en av restaurangerna och det var jätte gott, tom godare än ikea ;) Efter det gick vi runt i olika affärer hela dagen tills butikerna stängde och fötterna inte pallade mer. En klänning, kjol, linne och under eye concealer fick iaf följa med mig hem. Inte så mycket, men det är saker jag verkligen är nöjd med. Jag hade iaf en super trevlig dag! Älskar att vara i Stockholm. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sommarlov på nytt

I fredags tog jag sommarlov på nytt då jag jobbat klart. Har haft jätte kul och jag kommer verkligen sakna alla barnen, men nu ska det dock bli riktigt skönt att få vara ledig. Gå upp när jag vill och göra vad jag vill.
I fredags var jag med tjejerna ett tag och då spelade vi golf och snackade. Igår kom massor av mammas och pappas vänner från Stockholm, så vi var runt 12 personer här och vi grillade, pratade och hade kul. Sen skulle dom sova kvar här så jag drog till Vilma för att sova där. Det var iaf en jätte bra dag! Nu ska jag snart ut och springa och efter det duscha, sen får vi ser vad som händer.
Ha det!

 
 
 

Bråvalla 2016

 
Heeej
 
Nu är bråvalla slut för i år. Vill inte att det ska va slut, har haft så galet galet galet kul. Dock är jag helt done. Bakis, ont i kroppen och trött. Har typ sovit hela dagen idag, och har inte planerat att göra något annat heller. Det behövs kan jag säga. Gråter av att börja halv 8 imorgon :( 
 
Tillbaks till hur fantastiskt detta faktiskt har varit. Det var länge sen man skrattat, sjungit och dansat så mycket som den här helgen. Har träffat så sjukt mycket olika människor från så många olika ställen och det har typ varit det bästa av allt. Vissa människor är så himla roliga och galna vilket har lett till sjukt mycket roliga händelser. Ett av dom bästa var nog när jag och loan ''hitta'' två coop korgar som vi skjutsade runt massor folk i. Då fick vi verkligen träffa nya människor. Sen har all musik varit grym också. Wiz, zara, björnstammen, hardwell och afrojack var några av favoriterna. 
 
Till något mer viktigt. En tjej blev alltså våldtagen i publikhavet på Zara Larsson. Det här ska INTE hända? Jag blir så jävla äcklad. Först och främst kan jag inte beskriva hur hemskt det måste vara för den utsatta. Jag hoppas verkligen hon kommer må okej och att hon vet att hon har tusen andras medlindade. Jag skräms även av tanken av att jag var där. Man ska inte behöva vara rädd för att gå på festival? Man ska inte behöva anpassa sig efter vad som faktiskt kan hända. Men tyvärr blir det så. Tyvärr väljer man jeans och jacka i ett sjukt varmt publikhav ENDAST för att inte bli våldtagen?? Tyvärr måste man ha mer koll på människorna man har omkring sig istället för artisten på scenen som man faktiskt är där för att se. Jag skräms också av att man känner sig mer osäker på ett ställe med en så stor folkmassa än när man t.ex. går hem ensam från en kompis mitt i natten. Och alla som tjuter över att man generaliserar istället för att fokusera på att det faktiskt var någon som blev våldtagen? Ditt liv är inte förstört för all evighet? Alltså stackars dig. 
 
Efter att ha det sagt vill jag bara tacka alla iblandade för att ha gjort dessa dagar så minnesvärda och bäst. Syns nästa år bråvalla! 
 
 
 

RSS 2.0