25/7

Heeej

Dagen i farmor o farfars sommarstuga va jätte mysig. Vi åt god mat och badade i sjön som finns där. Det är så avslappnande att vara där för att det är så tyst och lugnt. Kvällen spenderade jag hos Vilma. I lördags grillade jag med Marcus och hans kompisar och sen kom aggi och Evve så vi satt och snackade. Provade även airboard för första gången och det var jätte svårt, men jag lärde mig att åka tillslut och det var de as kul. I söndags var jag och badade med aggi och loan och sen på kvällen var vi hos aggi och då fick jag träffa Anna igen, efter 1 vecka ifrån varandra.Dock drog hon idag igen till Danmark och på måndag åker hon till Cypern, så henne ser man inte mycket av.

Idag var jag i lien med mamma,
Aggi och loan där vi spenderade ganska stor del av dagen. Efter det drog vi tjejer till Joans och svalkade oss med lite "drinkar". Efter det tog vi ett kvällsdopp, så en väldigt lyckad helg helt enkelt!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Alltså ursäkta mig? Men vad är det här för jävla uppdatering. Har man en blogg så har man, då måste man ge sina läsare vad dom vill ha. / arg läsare

Svar: Omg min första kommentar!!!
Fanny Arvidsson

2016-07-30 @ 01:43:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo