öland

här är lite av systemkamera bilderna från öland.
 
Ja, evve ser ut som en modell, jag vet!
 
 


Axsjön idag





Igår var jag och familjen hos mina kusiner då en av dom fyllde 25. Det var jätte trevligt och mycket folk!


Tog typ inga bilder så fick bli en gammal.


Färgade håret

Färgade håret förut, vart lite ljusare och fräschare. 

Jag vet att jag inte har bloggat på ett tag men har inte haft någon blogg lust alls. Ska försöka komma igång snart igen!

Iallafall här är resultatet, sämst ljus








Böda

Det är så fint här på böda. Sanden är helt vit och vattnet är blått och varmt. Vi kom hit runt 3 igår och det första vi ser är filmkameror. Det är tydligen den här veckan dom filmar till böda camping som jag tror går på tv 3. Ganska läskigt för jag vill inte va med! 
Idag iallafall har vi legat och solat och jag har redan lyckats bränna mig. Helt röd i ansiktet och på ryggen. Jag får helt enkelt ta det försiktigt imorgon så det inte blir värre.


Jag har tagit systemkamera bilder och kommer förmodligen ta mycket fler som jag tänkte lägga upp när jag kommer hem. Sålänge får ni mobil bilder när jag bloggar då och då.








Så oss

Ska upp 6 imorgon. Detta är vad vi gör halv 2 på natten.


Örebro

Imorgon drar jag till örebro över dagen. Älskar Örebro för det är så mysigt där! Ska försöka hitta lite grejer innan Böda hade jag tänkt mig, bland annat en till bikini. Jag kommer nästan inte va hemma i finspång på 3 veckor, eller ja, 2 veckor om vi inte åker utomlands. Bara några få dagar lite då och då. Vi kollar runt lite för att åka en vecka till värmen v30. Hoppas att vi hittar något för jag tål inte vädret Sverige har att erbjuda längre. 




Gjorde cupcakes häromdagen.

Lyckades även med detta 

RSS 2.0