Perfekt

Dagen har varit helt perfekt! Jag gick upp tidigt imorse och gjorde mig iordning för att bära av till Stockholm. Innan konserten shoppade vi och jag hittade ganska mycket faktiskt, bilder kommer imorgon. Vid ungefär 6 åkte vi till Globen. Vi trodde att vi skulle få köa rätt länge men det gick faktiskt fort!  När vi kom in var det något förband som gjorde att tiden gick lite fortfare. Sen kom hon, Miley cyrus. Helt grym konsert va det! Man skrattade massor och sjöng med till allt. Skulle kunna se den 3 gånger till. I vilket fall så sitter vi här i bilen påväg hem, trött men glad! Syns imorgon :)







Äntligen🙏




Sent

Har något för att blogga sent, men det är bara vid den här tiden jag har tid, om ni förstår vad jag menar? Idag var det skola som vanligt. Jag var inte med på idrotten. Det är så att jag har fått väldigt ont i min vänstra höft. Dressa sa att det kan va så att jag har fått en smäll på låret så det har blivigt en blödning,  det "drar" sedan upp mot höften.  Nu måste jag bara masera in med liniment några gånger varje dag så det försvinner någon gång! I vilket fall så fick jag ta tid på dom som inte hade sprungit konditions testet. Efter skolan drog mamma och jag in till stan. Jag fick med mig allt jag behövde! En byxdress från hm, klänning från bikbok, skärp från bikbok & bikini från Cubus. Efter stan spelade jag lite fotboll med issa. Har förövrigt målat naglarna, rosa. Ville att alla skulle få veta det! Godnatt alla :)






-

Då var helgen slut, men det gör faktiskt inte så mycket för det är bara 3 skoldagar den här veckan! Idag har jag hunnit med ganska mycket. Jag började dagen med en springtur som gick rätt bra. Efter det gjorde jag och pappa fruktsallad. Kvart i 1 åkte jag till najen för att spela match mot Åby. Slutade med vinst till oss med 8-0, jag stod för 1 av dom målen faktiskt! Lite senare på kvällen frågade Isabelle och Evelina om jag ville följa med ut och springa, IGEN. Jag tänkte why not oavsett hur trött jag var, men det gick bra det med förutom hur extremt ont i höften jag har! Nu sitter jag och Evelina i soffan. Hon ska nämligen sova här så vi ska förmodligen snart sova, godnatt!




Bra helg

Helgen har varit jätte bra. I lördags hade jag, Hanna, Dejana, Evelina & aggi grillkväll hos vilma. Vi grillade kyckling och hade det mys. Lite senare på kvällen kom Kalle & Alex och vi snackade osv. Igår så körde vi match mot Vadstena, det blev vinst med 6-0! Gjorde ju till och med hattrick 😯 
Idag har vi friluftsdag i skolan, just nu har vi rast så vi sitter hemma hos aggi. Sen blir det att kolla semi och final. 






Under mina senaste dagar har jag..


Pluggat..

Spelat match


Lockat evelinoos hår



Sprungit på gympan💪 haha

Ätit god mat

Lekt med åskar 


& instagramat ✌️

Hur jag var när jag var liten

Ja, jag var en extremt jobbig liten unge.  Ett ord som passar perfekt in på mig som liten är envis. Jag skulle ALLTID få som jag ville. I efterhand undrar jag hur min familj orkade? Jag hatade att sitta i barnvagn. En gång så skulle jag följa med mamma när hon skulle hämta Marcus på skolan. När hon stod och pratade med läraren smet jag ur barnvagen och sprang in på skolan. Jag sprang runt i hela skolan och mamma fick jaga mig jätte länge. Där har vi en till sak om mig som liten, jag var extremt sprallig. Jag sprang hela tiden. När jag var med i skol os och skulle springa 60 meter första gången förstod jag inte riktigt vad det gick ut på. Pappa sa bara åt mig att springa. Så när skottet gick i luften sprang jag bara. När vi hade spungit typ 40 meter stannande jag upp för jag trodde jag gjorde fel eftersom jag var ganska långt före alla, men då började alla skrika "fortsätt spring!!" Så det gjorde jag och vann! Det finns en jätte cool bild på det som jag har tappat bort tyvärr. Några år senare var jag med igen, då vann lina med några tiondelar, den bilden finns med i tidningen. Haha så kul minnen.


( haha bildtexten..) 

Det finns egentligen inte så mycket mer att säga om mig. Jag var väl som alla andra barn, jobbiga! :)

Jag och Cornelia haha


Haha 


Mys hos dejani

Sitter hemma hos Dejana med Vilma, Hanna aggi & issa. Vi har ätit tacos och nu kollar vi på Eurovision, svenne varning✌️ Det är sjukt varmt så vi får se om vi går ut och tar lite luft sen. Jag vet att jag inte har gjort 10 dagars saken på ett tag men jag tror jag gör den imorgon.



Teen spirit

Idag var min klass på brandövning vilket var rätt kul o intressant. Vi kollade på en film, lyssnade på två brandmän och släkte en eld.  Profilvalet slapp jag sen då min hemkunskapsgrupp inte har haft hemkunskap på 6 veckor så vi fick ha det istället. Så underbart att slippa återbruk! Sen jag kom hem har jag bara pluggat. Vi har nämligen matte prov imorgon så vi får hoppas att det går bra!

Bjuder även på lite bilder sen sist jag bloggade. 


 








Har förresten bokat klipptid👌




Det är tydligen fredag

Asså jag känner mig instängd, har inte gjort någonting idag. Somnade även ett tag förut och vaknade upp och typ hade värsta paniken, don't know what happend. Sen är det ju tydligen fredag idag också, känns inte som det. 
Imorgon är det iaf match, vi ska spela mot Kenty vilket betyder rätt hårt motstånd, tur att det är hemma plan! 

Gammal bild

saknar USA

 
 

om staden jag bor i

Först och främst byter jag ut ordet stad till by. Byn jag bor i heter Finspång eller äggskallebyn som den kallas. Den är ointressant, liten & tråkig. Man brukar säga att alla känner alla men när man väl sitter där i bilen utanför bhallen känner man inte igen en jävel. Jag har bott här i hela mitt liv. När jag var liten var Finspång paradiset.  Skogen låg brevid mig och det var bara att springa in och leva livet. Idag är väl inte skogen favorit stället, men det är väldigt bra för de som gillar att träna. Finspång har en väldigt fördel till sport, vi har mycket skog osv. för mig som gillar fotboll är det ju perfekt. Men det som saknas är framförallt affärer, att ha möjligeten att om man har tråkigt bara kunna gå ut och kolla på stan.
Som jag skrev innan så känner alla alla, med det menar jag ungdomar blandannat. Rykten och sånt kan sprida sig extra fort och man vet oftast något om någon vilket är synd.
När willys hade öppnat här var halva Finspång där och handlade, en sensation, willys for life! Som ni märker klagar jag mest på Finspång. Kanske ändras min åsikt när jag blir äldre, kanske inte, antingen kommer jag bo kvar här eller så kommer jag flytta långt här ifrån.
 
 
 

RSS 2.0