om staden jag bor i

Först och främst byter jag ut ordet stad till by. Byn jag bor i heter Finspång eller äggskallebyn som den kallas. Den är ointressant, liten & tråkig. Man brukar säga att alla känner alla men när man väl sitter där i bilen utanför bhallen känner man inte igen en jävel. Jag har bott här i hela mitt liv. När jag var liten var Finspång paradiset.  Skogen låg brevid mig och det var bara att springa in och leva livet. Idag är väl inte skogen favorit stället, men det är väldigt bra för de som gillar att träna. Finspång har en väldigt fördel till sport, vi har mycket skog osv. för mig som gillar fotboll är det ju perfekt. Men det som saknas är framförallt affärer, att ha möjligeten att om man har tråkigt bara kunna gå ut och kolla på stan.
Som jag skrev innan så känner alla alla, med det menar jag ungdomar blandannat. Rykten och sånt kan sprida sig extra fort och man vet oftast något om någon vilket är synd.
När willys hade öppnat här var halva Finspång där och handlade, en sensation, willys for life! Som ni märker klagar jag mest på Finspång. Kanske ändras min åsikt när jag blir äldre, kanske inte, antingen kommer jag bo kvar här eller så kommer jag flytta långt här ifrån.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo