Vans by the Wall

Kom hem från matchen för ett litet tag sen, det blev tyvärr förlust, men vi kämpade på bra och vi skulle lätt kunna vinna! Helgen är dessvärre slut nu, men egentligen gör det inte så mycket för vi är lediga torsdag & fredag. Sitter o kollar mästarnas mästare nu men ska snart duscha! 


Halvkär i mina vans

En tv serie & film du älskar

Min favoritserie är pretty little liars. Jag vet inte riktigt när jag började kolla på det, men beroende blev jag. Det handlar om 4 tjejer som får anonyma sms osv från en såkallad "-A" sen deras vän Alison dött. Serien är riktigt spännande att kolla på så för er som inte sett den, se den.



Favorit film blir lite svårare att välja, men jag tror nog det får bli nyckeln till frihet. Det handlar om en kille vid namn Andy som blivit oskyldigt dömd för att ha mördat sin fru och hennes "älskare". Hans straff blir 2 livstider på ett av USAs värsta fängelsen. Se den om ni inte sett den!!






Just from this one small act of kindness, I’m in deep

Drog till stan med Dejana, aggi, Hanna, issa & Vilma. Vi kolla runt lite i affärer och sen kollade vi på bio. Strax efter bion dog allas mobiler vilket sög för vi vänta på en buss som skulle gå 10. När vi kom till Finspång spräckte jag framsidan på mobilen, inte lite heller, åh fan, så just nu ser jag typ inte vad jag skriver. I vilket fall ska jag snart sova! 


Mitt år

Ja, mitt år (än så länge) har väl varit bra. Det är lite svårt att "sammanfatta" när det bara har varit 4 månader, men jag kan väl beskriva månad för månad vad som hänt osv. 
Det hände väl egentligen inget speciellt i Januari, men på något sett kommer jag ihåg att jag var glad, så det var en bra början på 2014. I februari händer det ganska mycket, jag fyller år osv. Så jag blev 15 & fick massa fina presenter och så, inte så mycket mer att säga om det. Mars då är den månaden jag alltid glömmer bort (oavsett om den va nyss) det händer liksom inget speciellt, jag var rätt depp tror jag?😂 haha tråkig månad iaf! April har varit jätte bra! Fint väder, bra humör osv!
Jag är extremt dålig på att sammanfatta såhär, men what to do ☺️

Idag i skolan så hade vi sovmorgon till kvart i 9 då vi skulle va på grosvad. Hela Nyhem och hela grosvad kollade på dansprofilen och sen hade alla en gemensam dans. Det var inget speciellt med det men efteråt fick vi 3 timmars rast så vi åt på perfekt istället för skolan. Imorgon är det fredag igen! Känns som vi är lediga hela tiden men det är ju skönt👌



Mitt rum


Det här är en dörr.

Såhär ser det ut bakom dörren.

Skrivbord.

Garderob.

Fönster.

 Något


My bed.


Min kompis.

Ljusbord
Soffa

Tv bord

Tv
Tapet
Spegel

Under skrivbordet.

Hylla
Parfymer jag aldrig använder
Host medicin mitt i allt 

View 


View

Tak
Tak


Typ handikappad.

Ja, det var i stort sett mitt rum. Det var för typ 2 år sen kanske då jag fick designa mitt rum helt själv. Som ni ser på bilderna kommer man ju in från en dörr, sen till vänster blir det ju som ett till rum, där har vi alltså slagit ner en vägg. Mot den väggen tvn sitter var det förr en dörr som vi tog bort. Jag ville ha ett väldigt ljust och modernt rum så jag valde färger som grått, svart och vitt och la efteråt till kuddar och annat i rosa. Vi la ner ganska mycket tid åt att bli klara med mitt rum och jag vart nöjd med resultatet! 

Träning på najen👌👌





Bästa evvo





Tif

Då var första dagen i skolan avklarad. Efter skolan cykla jag hem till Elin och hämtade mina tif kläder. När jag kom hem la jag mig direkt i soffan och har i stort sett lyssnat på musik sen dess tills typ nu då jag bestämde mig för att gosa med åskar lite. Funderar på att ta en promenad eller något, vi får se. 
Jag har inte gjort 10 dagars grejen på ett tag och det är för mitt rum inte är städat. Det är ju egentligen nu jag borde fota det eftersom det är så det alltid ser ut, stökigt och allt, men har bestämt mig för att visa hur det ser ut när det är fint, som det kanske är 3 dagar i månaden😉 
I vilket fall så får ni ha det så bra.




Lite av vad jag köpte i Stockholm




Vans


Jacka

Shorts

Man ångrar bara det man aldrig gjorde.

Jordgubbar och choklad med Evelinoooo





Något jag är beroende av

Rätt självklart och tråkigt svar, men det jag är beroende av är min mobil. Det är liksom alltid något jag "måste" kolla och sådär. 




Röda naglar

Seg dag. Tur att det är fotbollsträning snart! Sista  träningen på mollevallen sen börjar vi helt ute på najen igen och på gräs, så det är nice. Målade förövrigt naglarna nyss, det fick bli rött för er som ville veta. 
Lovet springer annars iväg rätt fort tycker jag. Jag har inget speciellt planerat så vi får se spontant vad som händer! 

Håller i en sked, bra bild.


Min favorit resa

Det får nog bli den första USA resan vi va på. Vi va både i New York och Florida. I New York shoppade vi mest och i Florida va vi massor på Disney land och badade i havet osv. Jag tyckte då att Florida va mycket roligare än New York, men det var nog förmodligen för att jag inte va lika shopping galen som jag är nu. Idag skulle jag mer än gärna åka tillbaka till New York för att shoppa.




3 udda berättelser i ditt liv

1. När jag och min familj va i USA för
första gången typ 2007 så var vi och badade i havet. Mamma och pappa låg och solade medans jag och Marcus va ganska långt ute i vattnet. (Dom hade koll på oss, haha) helt plötsligt märker jag och Marcus att det nästan inte var några människor kvar i vattnet. Vi hör vår pappa stå och skrika att vi ska komma till land. Helt plötsligt börjar nästan alla på hela stranden skrika på oss. Vi fattade inte vad som hände så vi gick lugnt och försiktigt upp från vattnet. När vi väl kommer upp ser vi 4-5 stora fenor komma närmre och närmre land. Helt plötsligt hoppar alla 4 delfinerna upp ur vattnet och hoppar längst strandkanten. Efter alla hade kollat på delfinerna kom det fram massor med personer till min familj och sa "vi trodde det var hajar, tack o lov, ni hade tur". Det var en riktigt cool upplevelse att se fria delfiner komma sådär. Något jag aldrig kommer glömma😊

2. Som liten var jag extremt envis. Jag skulle alltid få som jag ville och jag blev väldigt lätt arg på mina föräldrar. En gång va vi utomlands, kommer inte ihåg vart. Jag var kanske 5-6 år. Av någon anledning blev jag arg på mina föräldrar, förmodligen för jag inte fick en glass eller något liknande, så jag bestämde mig för att gå därifrån. Jag var så arg att jag inte hade någon alls koll på vad som hände runt omkring mig. Jag skulle då gå över ett övergångsställe. En bil kommer i en väldigt hög hastighet. Jag var så extremt nära på att bli överkörd men min pappa hann få tag på mig precis så att jag hann undan. Alla människor på gatorna stod helt chockade.  

3. Evelina och jag hade varit ute en varm sommardag en gång i tiden. Vi va kanske 10 år. Vi hade varit ute och sprungit eller hoppat studsmatta eller något liknande. Vi går in för att ta något att dricka. När vi öppnar kylskåpet står en saftkanna där. Det var en oklar färg på vad det Var får smak på saften, så självklart va vi tvugna att lukta på den. Kannan var rätt tung. Jag håller i kannan så att Evelina kan lukta på det, på den snabba sekunden hon hann lukta kände hon direkt att det inte va saft i, det va matolja. Någon sekund senare låg allt på golvet. Matolja över hela köksgolvet. Jag minns att vi försökte så att mina föräldrar inte skulle gå in i köket. Men det misslyckades vi ganska rejält med. Efter den insidenten var det fettfläckar i hela huset både hos Evelina och hos mig.

Har ingen passande bild. 

Stockholm

Sitter just nu på tåget hem från Stockholm. Har extremt ont i fötterna men det är det totalt värt efter den här dagen som har varit jätte bra! Jag fick med mig hem shorts, bomber jacka, Vans och underkläder typ! Vi fick nyss reda på att tåget kommer bli 30 minuter försenat av någon anledning och det sög ju eftersom jag har en Isabelle där hemma i väntan på mig. Hon får stå ut typ :) 

Här får ni lite bilder från dagen.















10 saker ni kanske inte visste om mig

•Bland det bästa jag vet är att spela gitarr, oavsett om jag inte är så bra.

•Jag har ett slag tics eller tvångstankar att om t.ex. Någon petar mig på höger arm, måste jag peta på exakt samma ställe på vänster arm för att få en slags "jämn" balans!

• Jag älskar att spela fotboll.

• Min familj och jag reser väldigt mycket och jag har varit i ganska många länder.

•Jag HATAR racism, verkligen hatar.

•Jag har jätte bred musik smak. Jag kan lyssna på någon gammal gubbe till världens dubstep liksom. Från rock till pop. Allt möjligt!

•Jag är en shoppaholic och kan handla hur mycket som helst.

•Jag hatar att ha blåa jeans på mig, känner mig jätte obekväm i det.

• Jag använder nästan aldrig Facebook längre.

• Jag är helt beroende av youtube, går jag in och ska tex kolla en musik video kan jag ett litet tag senare kolla på hur chicken nuggets tillverkas liksom.



10 dagar

Dag 1: 10 saker man inte visste om dig
Dag 2: 3 udda berättelser i ditt liv
Dag 3: vilken som är din favorit resa
Dag 4: något du är beroende av
Dag 5: hur ditt rum ser ut
Dag 6: hur detta år har vart 
Dag 7: en tv serie och en film du älskar
Dag 8:  om staden du bor i
Dag 9: hur du var när du va liten
Dag 10: berätta lite om dig


Es más fácil sonreir que explicar por que estás triste

Äntligen sportlov mina vänner👌 igår efter skolan kom Issa hem till mig. Vi fixade oss lite och gick och handlade. När vi kom hem så lyssnade vi lite på musik och skrattade. På kvällen bestämde vi oss för att gå ut och köra longboard. Vi träffade på joel och jacke som vi va med ett tag. Sen drog de och inte långt efter det somnade jag och Issa. Imorgon har jag första serie matchen borta, spännande! På måndag ska jag även till Stockholm och shoppa. Har några andra saker planerat också det här lovetså jag ser fram emot! Just nu är jag iallafall med Emma. Vi ska äta snart tror jag sen får vi se vad som händer.
Ni får ha det så bra☺️






We got a lot of love and a happy home

Mjae. Den här dagen har nog inte varit den bästa. Vaknade halv 8 imorse och sprang in i duschen. Vart klar 53 och då skjutsade mamma mig till skolan. Det var tema dag i skolan och det var väl ok. Vi bakade tårta och kollade på någon 5 minuters film + körde lite lekar och så. När jag kom hem var det meningen att jag skulle plugga men tro det eller ej, så blev det inte. Vid 6 typ så frågade Evelina om vi skulle ut, och så blev det! Vi gick till bhallen sen satte vi oss vi bergska. Det blev för kallt vi typ 8 så hennes pappa hämtade oss. När jag kom hem åt jag och pluggade lite. Nu ligger jag i mitt kocy rum.
Bästa inlägget ever made. ✌️


Evelinas hand is freaking scary😟




Back

Det va ett tag sen ni! Kan börja med att säga att det har hänt en del under denna månad eller va det är. Jag har bland annat varit a lot med många vänner. Både sovit över och vanliga myskvällar. Min pappa kom även hem från USA. Han fick med sig många fina grejer som det snart kommer bild på (lite inte på mig, ni vet att dem inte kommer på ett tag)
Jag har pluggat en hel del. Jag har t.ex franska prov imorgon. 
Nästa vecka är det påsklov! Något som är planerat är att jag ska till Stockholm på måndagen. Det ska bli väldigt kul! 
Allt rullar väl annars på som vanligt i guess!

Nu kommer jag bjuda på många bilder under den tiden jag inte bloggat. I det här inlägget blir det bara mobil bilder. 




















RSS 2.0