Mitt år

Ja, mitt år (än så länge) har väl varit bra. Det är lite svårt att "sammanfatta" när det bara har varit 4 månader, men jag kan väl beskriva månad för månad vad som hänt osv. 
Det hände väl egentligen inget speciellt i Januari, men på något sett kommer jag ihåg att jag var glad, så det var en bra början på 2014. I februari händer det ganska mycket, jag fyller år osv. Så jag blev 15 & fick massa fina presenter och så, inte så mycket mer att säga om det. Mars då är den månaden jag alltid glömmer bort (oavsett om den va nyss) det händer liksom inget speciellt, jag var rätt depp tror jag?😂 haha tråkig månad iaf! April har varit jätte bra! Fint väder, bra humör osv!
Jag är extremt dålig på att sammanfatta såhär, men what to do ☺️

Idag i skolan så hade vi sovmorgon till kvart i 9 då vi skulle va på grosvad. Hela Nyhem och hela grosvad kollade på dansprofilen och sen hade alla en gemensam dans. Det var inget speciellt med det men efteråt fick vi 3 timmars rast så vi åt på perfekt istället för skolan. Imorgon är det fredag igen! Känns som vi är lediga hela tiden men det är ju skönt👌



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo