Helg

Den här helgen har varit jätte dålig, så dålig att det ska bli skönt med ny vecka.

Idag är jag jätte ful, och jag får skylla mig själv. Igår gjorde jag och tjejerna "Kylie Jenner challenge" och det är något jag aldrig kommer göra igen. Jag har typ ett jätte fult blåmärke runt munnen, och grejen är att jag inte har en  aning om hur länge jag kommer ha det. Jag råder er att inte testa! Jag försökte täcka blåmärket när jag och pappa skulle till stan idag. Jag tyckte att jag lyckades väldigt bra med det, men sen när vi väl va i stan så kollade jag mig i någon spegel och jag såg förjävlig ut, så jag fick gå runt med halsduk över munnen hela tiden. Ber att det ska vara borta imorgon.
Vi går bara till skolan till torsdag den här veckan och då är det Valborg, jag tror att jag och tjejerna ska grilla och lite så då vilket ska bli mys. Förhoppningsvis kommer den här veckan kommer bli ganska bra!


Verklig bratz



Ström

Den här helgen har gått för fort verkligen.
Idag va jag och tjejerna på olearys och åt och firade Tamin. Efter det gick vi en långsam promenad hem till mig. Det har varit strömavbrott på hela Nyhem vad jag vet, kanske några flera ställen, så vi tände lite ljus och satt och pratade. 
Den här veckan hoppas jag blir bra då det ska bli väldigt bra väder. Vi har även lite hål och nationella så det är ganska lugnt. 
Jag har bara 29 skoldagar kvar nu och det känns så bra!

1 vecka i värmen snart😻



Köra bil

Nu är det snart helg och det känns helt perf, speciellt när man vet att det ska bli vaaarmt☀️ 

Idag hade vi spexfoto i skolan. Årets tema va filmens värld och våran klass valde Disney. Jag trodde verkligen att vårat foto skulle bli kaos då vi nästan inte hade diskuterat någonting kring det, men det vart faktiskt riktigt bra! Allas "utklädnad" va jätte bra, speciellt Aggi, Eric, Anton och Martin. 

Idag har jag även kört bil för första gången i mitt liv, och för att va första gången gick det.. okej jag ska inte säga bra, men över förväntan verkligen haha






RSS 2.0