Födelsedagspresenter

ja, här kommer bilderna såhär en vecka senare!
 

Jag längtar

Hej! Jag har faktiskt tagit bilderna men inte laddat över dem för mitt internet på datorn inte funkar just nu, men dem kommer upp så fort det går! Idag började skolan igen, fan. Men efter skolan träffade jag mina favoriter och det gjorde dagen så mycket bättre! Vädret idag har även varit helt amazing. Vi får hoppas att vädret håller i sig ett bra tag!
Imorgon ska jag förhoppningsvis träffa min efterlängtade Emma. Annars har jag inga speciella planer. Men som jag sa kommer bilderna upp på bloggen så fort internet funkar igen. Så länge får ni ha det så bra! (:








Im alive!

Hej! Skulle bara säga att jag lever och att jag ska blogga efter jag har ätit. Då berättar/visar jag vad jag fick i födelsedags present och vad som har hänt i mitt liv dem senaste veckorna!


Lite sådär depp, men det funkar :)

Jag vet inte, humöret är väl inte på topp just nu. Dels för att jag är halv sjuk och har extremt ont i halsen. Även för en rad andra saker jag inte kan ta upp här. Men jag ska inte klaga, nästa vecka är det sportlov så det är bara upp med huvudet och le!
Idag så har det inte hänt mycket i mitt liv. Sov ut på morgonen, åt frukost och halv fixade mig. Klockan 3 åkte jag på träning som gick ganska trögt. När jag kom hem lyssnade jag på musik och försökte plugga så mycket jag kunde. Jag tänkte i vilket fall sova nu och försöka att inte tänka så mycket. Ni får ha det så bra!

Jag har även namnsdag idag för er som inte visste, totalt ointressant. 



Fina vänner

Mina kompisar har precis lämnat mig helt ensam hemma. Har haft jätte kul här med dem. Vi lyssnade på musik, dansade, åt lite för mycket godis och skratta massor! Innan dem kom hit var jag i Linköping med mamma och pappa.  Åt mat och kolla runt i lite affärer, trevligt!
Igår var vi även hemma hos Gustav där massor från klassen va. Det va kul det också. Nu har jag ingenting att göra faktiskt, ska antagligen se på film! 




Ja

Hej! Väldigt extremt bra dag idag. Började dagen med en sovmorgon till halv 10 då matte lektionen va inställd vilket var väldigt välbehövligt. Kommer till skolan pigg och glad och börjar dagen med hemkunskap, vi gjorde pizza. Vi hade sen bara SO provet kvar på och det kändes faktiskt helt okej! Efter skolan kom Emma hem till mig. Vi kolla film sen drog vi till Angela och åt. Det är så skönt att inte ha något man verkligen MÅSTE plugga på just nu. Känns som en liten lättnad! 
Det är ju även fredag imorgon och det känns jätte bra. Den här veckan har dock gått väldigt fort. 

Såhär sitter jag just nu, på köksbordet.




Tja tja



Tja tja bloggen, ercisch och marreboii här. Pizza på hkk är ju fett chill asså mannen! 

Hörs då bloggen, puss puss 😘

Sommar

Längtar till sommaren så sjukt mycket. Jordgubbar med choklad, grillkvällar, bada med kompisar, sommarlov, massssor med bilder, myggbett över hela kroppen, fotboll i värmen. Allt.

Idag då så var jag i skolan som vanligt. Efter skolan har jag för det mesta lyssnat på musik och pluggat lite. Har så sjukt mycket saker denna vecka så det kommer bli dåligt bloggande.

Ni får ha det så bra!



RSS 2.0