Frisören

Hellooo
Idag färgade som sagt jag och Evelina håret. Vart supeeeer nöjd! Det är en slags lättare ombré typ, dock är hårbotten lite mörkare än på bilden! 
När Evelina och jag kom hem lagade vi pannkakor och nu kollar vi film, imorgon är det rätt mycket att stå i så jag ska förmodligen sova lite tidigare idag!




Höstlov🍂

Helloooo
Det är äntligen höstlov. Jag får äntligen lite tid att sova ut och göra vad jag vill när jag känner för det. Har inget speciellt planerat förutom att jag och Evelina ska färga håret på måndag och att jag ska till issa på tisdag. Det ska bli så skönt att fixa håret, inte för att det kommer bli värsta total change men ändå. Resten av dagarna kommer jag nog mest se film, det är så sjukt många filmer jag vill se som jag "aldrig har haft tid med" osv. Har en sålänge kollat inception med Leo (❤️❤️❤️), ett tips, den va riktigt bra, och pulp fiction som jag alltid velat se. Båda va jätte bra, men har som sagt många fler att se! 

Hoppas ni får ett bra lov🍂






Gymnasium

Hello
Sitter och kollar lite på gymnasium. Ena stunden tror jag att jag är säker på vad jag ska välja, nästa har jag ingen aning. Som tur är är det ju ett tag kvar innan man ska välja, men tiden går ju ganska fort. Vi får hoppas det blir bra sen iaf!
Har förövrigt pluggat, målat naglarna och städat rummet. Jag hinner så mycket på tisdagar med tanke på att jag slutar så tidigt, bara det som är bra med att inte kunna va med på cabarén.






RSS 2.0