Liseberg

Heeej
Denna vecka är så bra. Igår va jag, Vilma, aggi och Anna på Liseberg. Det va en super bra dag! Vi åt god mat och åkte massa kul saker. Jag slänger in lite bilder där nere. Vi gick gasten, åkte den nya helix, som förövrigt va så kul & även blev som barn och åkte slänggungorna. En väldigt mysig dag helt enkelt!
Annars väntar Bråvalla fredag och lördag. Jag har tredagarsbiljett men idag hade jag ingen att gå med, inte hela värden för det är imorgon och lördag alla bra är! Imorgon kommer jag bara att gå med min familj, sen på lördag ska jag gå med Anna.  Det ska i vilket fall bli sjukt kul. 

Sommarlovet är iallafall så bra än så länge, oavsett vädret. Jag lägger till lite bilder från dagar som har varit!










Midsommar







Har även massor bilder på min systemkamera från middagen osv som jag tänkte ladda upp någon dag.

Sommar

Heeeej
Då har jag alltså "sommar" lov om två dagar. Skulle kalla det svårlov, blandning mellan sommar och vårlov alltså. I vilket fall ska det blir hur skönt som helst. Det är dock otroligt hur onödigt det är att gå upp ur sängen kvart över sju varje morgon för att gå till en skola som man är i högst två timmar.

Det har varit lite kaotiskt sista veckan då jag alltid ska vara sent ute med klänningar till avslutningar. Jag beställde tillslut en klänning från nelly som jag faktiskt är relativt nöjd med. DOCK har jag INGEN klänning till middagen, som alltså är i övermorgon?! Jag för försöka trolla lite så återkommer jag hur jag löste mitt problem. 

Idag iallafall färgade jag (efterlängtat) mitt hår och klippte det en aning. Det blev superfresh om ni frågar mig. Hanna, min frisör, gjorde ganska många små slingor i håret och det gjorde att jag fick bort min lite gula ton och istället fick en ljusare och kallare ton. Perfekt till sommaren!



några bilder på klänningen



en aning ljusare i verkligheten 

Slänger även in en liten bild från Turkiet som jag var i för någon vecka sedan, saknat!



RSS 2.0