Saknar brännan




Cup

Hej! Kom precis hem från cupen i Linköping. Det var jätte kul förutom att jag hade ont i hälen. Vi kom på tredje plats och vi körde mot 97/98. 
Imorgon ska jag kanske till stan och kolla lite. Måste även börja köpa lite julklappar. 



It's all about that

Hej! Idag har jag och issa inte haft några lektioner alls. Först stod vi i caffan och efter det hade vi profilval som enligt mig inte räknas som en lektion. Efter skolan år jag och plugga lite. Halv 6 var jag, Binta och issa i gympasalen. De dansade och jag kollade på.
Nu ska jag kolla på ett avsnitt av vampire dairies. 





Roller coaster

Justins nya låt roller coaster sticker verkligen ut från hans nya album, kärlek!

Bron

Nej, sista avsnittet av bron nu. Det är seriöst en riktigt bra serie! 
Jag har varit med Emma hela helgen. I fredags kollade vi på bio och sov hemma hos Binta. På lördagen fixade vi naglarna i stan och jag sov hos henne på kvällen. Idag så tog vi bilder på morgonen. 
Efter att jag kom hem från Emma så åkte jag till träningen. På fredag ska vi på cup också som ska bli jätte kul! 
När träningen var slut pluggade jag och nu efter bron ska jag sova. ( bättre bild på naglar imorgon)




Franska

Sitter just nu på franska lektion. Det sugerrrrrrr! Idag har jag väldigt mycket att göra faktiskt. Efter skolan ska jag på läxsläsning. Efter det hem och göra klart en uppgift. På kvällen ska jag till aktiv på spinning och så måste jag leta efter en klänning. 



Skola igen

Hej bloggen! Skola nu igen då. Vi hade ett matte prov idag som jag kände inte gick bra. Fick mig på depphumör, men efter skolan följde issa med mig hem och gjorde allt så mycket bättre! Vi tog bilder, såg på tv och pratade. Nu gick hon precis och jag vet faktiskt inte vad jag ska göra.. 


Lördag

Hej! Idag var jag på Ikea. Jag köpte ingenting där men jag gick in på ikanohuset och hitta presenter till

 Evelina och shampoo till mig. 
Nu ska jag äta en sallad från Joans och sedan gå upp till Evelina för att sova där!

Plugg..


Ja, detta sysslar jag med just nu. Fast jag ska nog övergå till att läsa boken istället. Läser jag idag och imorgon blir jag förmodligen klar! Denna vecka består bara av massor av läxor. Vecka 47 har vi även matte prov, efter det hoppas jag på att det blir lite lugnare men ja, vi får se..

stockholm

Hej alla! Jag får panik när jag ser att det faktiskt finns folk som läser min skit blogg och jag ger ingenting tillbaka. Jag har ju inte bloggat alls bra så jag tänkte ge er en lång text med bilder på vad jag har gjort nu de senaste dagarna. 
Jag kan börja med i fredags då jag var uppe i stockholm med Evelina, Mamma och Susanne för att shoppa. Vi hade planerat det ganska länge och vi hade jätte kul! Vi shoppade, åt god mat, fikade, shoppade lite till, pratade och mycket mera. Vi hade bestämt oss för att gå i affärer som inte finns hemma. Självklart tog vi en snabbrunda på h&m och så men mest var det andra ställen. På kvällen hade mamma och susanne ätit en varsin macka medans jag och Evelina inte var hungriga och ville shoppa det sista innan vi skulle åka hem. Efter en kvart av stress handlandet så skulle vi gå till tåget och iumed att jag och Evelina inte hade ätit så var vi tvugna att ha något i magen så vi gick in på 7/11 för att handla små panpizzor. Det var då ungefär 7 minuter tills tåget skulle åka. Evves mat vart klar ganska fort. Självklart bränner tjejen i kassan min pizza och var tvungen att göra en ny. När den vart klar var det ca 4 minuter tills tåget skulle gå. Jag hade ett skavsår som brände sönder min häl efter att ha gått massor på dagen så att jag fick springhalta till tåget. När vi kommer in på t-centralen så vet vi självklart inte vart vi ska. Vi springer ner för en trappa men det var ju såklart hel fel. 1,5 minut tills tåget skulle gå så ser vi att vi måste springa in i en lång korridor och ner för en lång trappa. Vi springer som idioter och hoppar på tåget med alla våra påsar. Precis när vi är inne så stängs dörrarna och tåget åker. Haha, att vi lyckades? herregud.. Det hade ju varit väldigt träligt att behöva köpa nya tågbiljetter och vänta på nästa tåg så att vi hade nog bara ren tur. 
På lördagen så skulle jag, Binta, Elin, Nora, Issa, Evelina, Wilma och Ejlitz lana. Vi var hemma hos Noras pappa och vi hade verkligen jätte kul. Vi åt pizza på perfekt och efter det gick vi och köpte godis. Efter ett tag hade vi ingenting att göra så vi gjorde en halloween ''film''. se den  -- här---  . Vi lyssnade på musik, såg på skräckfilm och pratade. Vi gick och la oss ungefär klockan 03:00 och vaknade typ vid 11:00.  Jag kom hem vid 12 halv 1 ungefär och då gjorde jag klart reportaget. Känns underbart att vara klart med det även om det inte blev alls bra. När jag hade pluggat lite på allt möjligt drog jag till fotbolls träningen. Det är nämligen så att jag har börjat igen efter att jag har haft ett ''uppehåll'' under sommar säsongen. Det var jätte skönt och kul att träna igen. Jag har lixom inte tränat nästan någonting sen jag slutade. Det kändes nästan som att varje gång man åt någonting onyttigt så fick man en slags känsla som man inte gillade. Men när man tränar är det en helt annan haha. Så det var iallfall jätte skönt och roligt. Jag duschade för ett litet tag sen nu och det var väldigt behövligt. Jag kände mig så ofräsch förut. Jag har nämligen ett jätte bra shampoo och balsam som jag ska tipsa om imorgon som verkligen är super. Nu ska jag kolla på tv och efter det sova. Skola imorgon .. 
 
Det blev verkligen inte några bra bilder.
Köpte även en halsduk som inte kom med på bild.
En vanlig basic tröja från Mango 199kr
En kofta från Mango 300kr
En jacka från Zara 799kr
Tröja från H&M 99kr
Jacka från H&M 399kr (dock inte köpt i stockholm, dagen innan)
 
Klocka från ur & penn 290kr
Har satt upp en fin ljusslinga i mitt rum
Linne från H&M 79kr
 

RSS 2.0