stockholm

Hej alla! Jag får panik när jag ser att det faktiskt finns folk som läser min skit blogg och jag ger ingenting tillbaka. Jag har ju inte bloggat alls bra så jag tänkte ge er en lång text med bilder på vad jag har gjort nu de senaste dagarna. 
Jag kan börja med i fredags då jag var uppe i stockholm med Evelina, Mamma och Susanne för att shoppa. Vi hade planerat det ganska länge och vi hade jätte kul! Vi shoppade, åt god mat, fikade, shoppade lite till, pratade och mycket mera. Vi hade bestämt oss för att gå i affärer som inte finns hemma. Självklart tog vi en snabbrunda på h&m och så men mest var det andra ställen. På kvällen hade mamma och susanne ätit en varsin macka medans jag och Evelina inte var hungriga och ville shoppa det sista innan vi skulle åka hem. Efter en kvart av stress handlandet så skulle vi gå till tåget och iumed att jag och Evelina inte hade ätit så var vi tvugna att ha något i magen så vi gick in på 7/11 för att handla små panpizzor. Det var då ungefär 7 minuter tills tåget skulle åka. Evves mat vart klar ganska fort. Självklart bränner tjejen i kassan min pizza och var tvungen att göra en ny. När den vart klar var det ca 4 minuter tills tåget skulle gå. Jag hade ett skavsår som brände sönder min häl efter att ha gått massor på dagen så att jag fick springhalta till tåget. När vi kommer in på t-centralen så vet vi självklart inte vart vi ska. Vi springer ner för en trappa men det var ju såklart hel fel. 1,5 minut tills tåget skulle gå så ser vi att vi måste springa in i en lång korridor och ner för en lång trappa. Vi springer som idioter och hoppar på tåget med alla våra påsar. Precis när vi är inne så stängs dörrarna och tåget åker. Haha, att vi lyckades? herregud.. Det hade ju varit väldigt träligt att behöva köpa nya tågbiljetter och vänta på nästa tåg så att vi hade nog bara ren tur. 
På lördagen så skulle jag, Binta, Elin, Nora, Issa, Evelina, Wilma och Ejlitz lana. Vi var hemma hos Noras pappa och vi hade verkligen jätte kul. Vi åt pizza på perfekt och efter det gick vi och köpte godis. Efter ett tag hade vi ingenting att göra så vi gjorde en halloween ''film''. se den  -- här---  . Vi lyssnade på musik, såg på skräckfilm och pratade. Vi gick och la oss ungefär klockan 03:00 och vaknade typ vid 11:00.  Jag kom hem vid 12 halv 1 ungefär och då gjorde jag klart reportaget. Känns underbart att vara klart med det även om det inte blev alls bra. När jag hade pluggat lite på allt möjligt drog jag till fotbolls träningen. Det är nämligen så att jag har börjat igen efter att jag har haft ett ''uppehåll'' under sommar säsongen. Det var jätte skönt och kul att träna igen. Jag har lixom inte tränat nästan någonting sen jag slutade. Det kändes nästan som att varje gång man åt någonting onyttigt så fick man en slags känsla som man inte gillade. Men när man tränar är det en helt annan haha. Så det var iallfall jätte skönt och roligt. Jag duschade för ett litet tag sen nu och det var väldigt behövligt. Jag kände mig så ofräsch förut. Jag har nämligen ett jätte bra shampoo och balsam som jag ska tipsa om imorgon som verkligen är super. Nu ska jag kolla på tv och efter det sova. Skola imorgon .. 
 
Det blev verkligen inte några bra bilder.
Köpte även en halsduk som inte kom med på bild.
En vanlig basic tröja från Mango 199kr
En kofta från Mango 300kr
En jacka från Zara 799kr
Tröja från H&M 99kr
Jacka från H&M 399kr (dock inte köpt i stockholm, dagen innan)
 
Klocka från ur & penn 290kr
Har satt upp en fin ljusslinga i mitt rum
Linne från H&M 79kr
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo