HAPPY

Den här dagen har varit underbar! På morgonen klippte jag åskars klor ute i solen. Vid 3 drog jag på träning. Det var så sjukt kul. Vädret var helt perfekt och jag var liksom glad på något sett. Nu sitter jag här ny duschad. Vi får väl se vad som händer sen. Det känns iallafall super bra att va ledig imorgon. Ni får ha det så bra! :)

Den här fina teckningen målade jag när vi va på cup då jag och Binta fick åka till örebros sjukhus. Vad tycker ni? 1-10

Söndagsångest?

Ingen söndagsångest här inte!
Idag ska vi spela fotboll på mollevallen. Kul att spela ute nu efter vintern. Jag ska också skriva en liiiite för lång shopping lista till pappa som drar till new york om mindre än en vecka. Spännande att se vad han får med sig hem! 






Love your perfect imperfection

Bestämde mig för att gå ut och gå nu på kvällen. Träffade Isabelle och vi gick en liten bit sen gick jag själv igen. Väääldigt skönt var det och ska fortsätta med det ett tag framöver. Nästa vecka blir lite speciell i skolan. Först och främst har vi lång helg då vi har studiedag på måndag. Sen har jag en redovisning att göra. På torsdag ska klassen in till stan för något besök någonstans. Sedan på torsdag kväll är det öppethus.
Nu ska jag äta!




Emmsi

Braaaaaa skoldag. Började dagen med en sovmorgon. Hade 2 lektioner + klassråd. Får reda på franskan att profilen är inställd, thank god.
Hatar min profil.  Gick hem vid halv 12 typ. vid 3 kom Emma hem till mig. Vi bakade muffins som vart totalt misslyckade så att så lika fort dem blev klara hamnade dem i sopptunnan.  Snart ska vi äta mat sen måste jag även plugga på glosorna och efter det får vi helt enkelt se vad som händer. 




Ikväll ska Leo vinna en Oscar, han bara måste det











Jag vill också på Avicii

Igår så sov jag hos Dejana med girlsen, vi hade jätte kul och mysigt. När vi vaknade gjorde vi pannkakor och sen cykla alla hem. Dagen idag har varit bra trots det extremt deprimerande vädret. Jag följde med Evelina och hennes mamma en sväng till stan och fick med mig en vanlig vit basic t-shirt. När jag Kom hem följde jag med Isabelle och solade. Det var super skönt. Efter solningen tog jag en promenad hem och nu ska jag snart äta oxfilé ♡♡♡

 


RSS 2.0