Midsommarafton

Heej

Midsommarafton var trevlig som förväntat. Dock var det så galet kvavt och varmt så man blev typ lite seg. Jag trodde jag skulle dö på 410an till Svärtinge. Busschauffören ba "bussen 20 år, ingen ac, sorry brudar". Jag visste inte vart jag skulle ta vägen, och synd om busschauffören som skulle jobba hela dagen också haha. Lunchen här på dagen var mysig och middagen hos Vilma på kvällen likaså. Festen i Svärtinge va helt okej och sammanfattningen av dagen är lyckad!

Igår var det samma värme som på midsommarafton, kvavt o varmt. Ändå gav jag mig ut och sprang på morgonen? Det vart inte så mycket på midsommar så vaknade inte upp så seg. Efter det drog jag och bada med Aggi och Anna. Tog faktiskt första doppet för i år! Åkte sen hem och va lite med min bror, lyssnade på musik mm. På kvällen träffade jag Anna och Aggi igen och vi hade en spelkväll, det var verkligen så kul! Vi körde allt från "poker" till stress. Vi lärde varandra nya "lekar" och vi skrattade och hade super kul.

Idag ska jag på dagen hitta på något med mamma. Sen blir det förmodligen att träffa tjejerna och hitta på något med dom. Imorgon blir det jobb igen, och det bästa av allt, endast 4 dagar kvar till brållis❤️


Heeelg

Hej

Har haft en så himla bra vecka på jobbet. Midsommarfirande o lek med alla små barn. Trivs så himla bra på det dagis och den avdelning jag jobbar på. Alla barn är så otroligt charmiga och söta. Till och med så bra att man längtar till jobbet. Har inte heller haft några problem med att gå upp tidigt på morgonen för att endast cykla uppförsbackar till dagiset, allt funkar alltså väldigt bra! 
Det är verkligen speciellt att jobba med barn. Man måste såklart använda en helt annan pedagogik men det är verkligen jätte kul. De frågar hela tiden massor av frågor om allt mellan himmel och jord och det är så kul att förklara och försöka få dom att förstå, och lära dom något nytt förstårs. Dessutom är det så ovant att ha den rollen man har på dagiset. Dom ser mig verkligen på ett helt annat sätt än jag själv gör och det är jätte intressant och som sagt ovant. Saker som att dom kallar mig fröken och tant för att jag är hela sjutton år haha! Men alla barnen är så kramgoa och snälla så det kan inte bli bättre, och att jag tjänar pengar för detta? Underbart!

Nu har jag dock tagit helg och det är ju inte heller helt fel. Imorgon är det midsommar och mina planer är klara. Dagen kommer börja med lunch här hemma med släkt och vänner, efter det ska jag hem till Vilma där vi ska grilla o mysa för att sedan åka vidare på fest i Svärtinge, trevligt! 

Samtidigt i allt så håller EM på. Älskar EM! Det är så najs att få se världens bästa sport typ alla dagar i veckan. Sedan är det ju också något speciellt med EM, VM osv. Vet dock inte vad, kanske allt som är runt om samtidigt, alla fans med mera. Igår fick vi dock se Sveriges sista match i detta Europa mästerskap, och det värsta av allt, Zlatans sista match i landslaget. Även Källström o Isaksson förstårs vilka såklart också har bidragit, men inte lika väsentligt. Det känns sorgligt att man troligtvis i sin kvarvarande livstid inte kommer få se en svensk i samma nivå som Zlatan. 

Nu ska jag gå och lägga mig då det har varit en väldigt lång dag. Vi hörs snart igen! 





Sjukling

Men hej

Är dödligt sjuk, känns det som iallafall. Vart typ sjuk sjuk när jag kom hem från Cypern, men nu är jag mest irriterande förskyld. Det är ju seriöst bland det värsta som finns?? Speciellt när man ska sova och man typ inte kan andas. Äter iallafall en jävla massa apelsiner och dricker te i hopp om att bli bättre. 

Det är endast 24 dagar (!!) kvar till bråvallaaa. Det ska bli bäst. Riktigt bra umgänge och bra musik i 3 dagar<33 Inte ens väder ska förstöra, man klagar väl antagligen ändå? För varmt eller för kallt. Kläder efter väder så att säga.

Älskar vädret som är just nu. Perfekta "gå vädret". Att gå ut och gå är på riktigt bland det bästa jag vet. Med bra musik eller med. Speciellt på sommarkvällar, och precis det jag beskrev är det nu så jag och tjejerna tänkte gå ett varv. Hörs snart, och då kommer jag förmodligen ha börjat jobbade så mer om det då😄

Btw: minagnes.blogg.se😏




Cypern

Hej

Nu är jag tillbaka till Sverige efter en underbar vecka på Cypern. Det har varit strålande sol och jag har fått badat i kristallblått vatten. Jag kom som tur var även hem med en liten bränna. Man känner sig så himla mycket fräschare när man fått lite färg. Att ligga o sola med musik i lurarna, gå o bada och äta har i vilket fall vart en jätte bra rutin! Vet så himla mycket bra musik just nu också, typ Kents nya album😍
Hemresan var dock sjukt seg. Men var väl hemma i Finspång runt nio och då var det bara att stressa, byta kläder och sedan dra in till Åby där det var fest. Så oavsett om det blev väldigt stressigt så var det en bra start på sommarlovet!










RSS 2.0