Midsommarafton

Heej

Midsommarafton var trevlig som förväntat. Dock var det så galet kvavt och varmt så man blev typ lite seg. Jag trodde jag skulle dö på 410an till Svärtinge. Busschauffören ba "bussen 20 år, ingen ac, sorry brudar". Jag visste inte vart jag skulle ta vägen, och synd om busschauffören som skulle jobba hela dagen också haha. Lunchen här på dagen var mysig och middagen hos Vilma på kvällen likaså. Festen i Svärtinge va helt okej och sammanfattningen av dagen är lyckad!

Igår var det samma värme som på midsommarafton, kvavt o varmt. Ändå gav jag mig ut och sprang på morgonen? Det vart inte så mycket på midsommar så vaknade inte upp så seg. Efter det drog jag och bada med Aggi och Anna. Tog faktiskt första doppet för i år! Åkte sen hem och va lite med min bror, lyssnade på musik mm. På kvällen träffade jag Anna och Aggi igen och vi hade en spelkväll, det var verkligen så kul! Vi körde allt från "poker" till stress. Vi lärde varandra nya "lekar" och vi skrattade och hade super kul.

Idag ska jag på dagen hitta på något med mamma. Sen blir det förmodligen att träffa tjejerna och hitta på något med dom. Imorgon blir det jobb igen, och det bästa av allt, endast 4 dagar kvar till brållis❤️


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo