Det går bra

Helt slut, helt jävla slut. Att köra 11 manna matcher 2 gånger om dagen tar på kroppen kan man ju säga. Har riktigt riktigt riktigt ont i höften, men med lite massage från mamma ska jag klara sista matchen som spelas imorgon. Vi ska möta gruppens bästa lag vilket kommer bli en svår match, men vi ska spela vårt bästa så får vi se hur det slutar. Nu ska jag duscha sen äta jätte god mat!

💗

Grillade hos Lovisa 




The fault in our stars

Har jätte ont i huvudet. Förmodligen efter att jag har stortjutit åt förr eller senare exploderar jag. Bra film, jätte bra film faktiskt. Fick iallafall med mig lite saker hem från staden och dagen blev väldigt bra! Nu sitter jag hemma hos aggi och kollar fotboll. Ska nog snart cykla hem för jag behöver lite sömn till imorgon då Finspångs cupen börjar. 
Vi får hoppas det går bra och att vädret blir helt okej.






☀️?

Kan äntligen sitta och skriva inlägg från mobilen utan problem. Jag har nämligen lagat skärmen! Det va verkligen på tiden och det känns så bra att kunna skriva och läsa allt så mycket fortare!
Kom jag hem från en helt okej träning för ett tag sen. I helgen har vi Finspångs cup. Jag vet inte om jag är taggad eller inte men vädret skulle iallafall inte bli bra. Det är dock inte så förvånade då vädret är sämst nästan varje dag. Vi får iallafall hoppas det blir varmare tills jag och familjer calner åker till Öland!
Imorgon ska iallafall jag, aggi, Vilma och Dejana in till stan. Vi kollar förmodligen runt i lite affärer på dagen och sen blir det bio på kvällen, mysigt!



Varje gång jag kollar mobilen får jag se leo💗

Midsommar

Igår var det midsommar! På dagen var jag hos mina kusiner där jag åt lite mat och lockade min mosters hår. Sen skulle jag hem för att packa mina saker och sen cykla till Vilma där alla tjejerna var. Vi grillade, gjorde tårta, lyssnande på musik, snodde blommor som vi sen la under kudde , pratade och skrattade och hade det väldigt kul. Vi somnade runt halv 4 och vaknade vid 12 ungefär. När jag kom hem var jag as trött så jag la mig i soffan och kollade klart på orphan black, sjukt bra serie! Seg dag idag alltså, men det behövdes. 
Hoppas iallafall alla har haft ett bra lov sålänge!







Sommarlov

Just nu lagar jag och dejani mat, as god mat. Vi får se vad vi hittar på senare men något blir det alltid. 

Annars är det riktigt skönt med sommarlov. Jag har redan hunnit varit med massor kompisar och haft jätte kul! Vi får helt enkelt hoppas att det är såhär hela sommarlovet tills jag sen börjar 9an. Lite spännande kommer det bli men ändå tråkigt, typ. 






Butan

Imorse kollade jag och mamma ganska spontant på utsläppet på bergska. Efter det drog vi till stan. Både jag och mamma fixade naglarna och jag vart super nöjd! Träffade sen Dejana och issa. När vi sen skulle cykla till butan så började det spöregna, så vi blev fast hemma hos mig. Efter ett tag bestämde vi oss för att trotsa regnet så kepsarna åkte på och nu sitter vi här, i trevliga lilla butbro. 
Matchen imorgon blev även inställd så den äger rum på måndag istället! 





Somewhere only we know

Då va det ledigt igen, skönt. Jag kom hem från Vilm för ett litet tag sen, var bara där i 1 timme eller något men lika trevligt som alltid. Imorgon ska jag fixa naglarna i stan , äntligen. Även köpa nya svarta fotbollshorts då jag ska döma på söndag. Annars är det inte många dagar kvar i skolan nu. Ska bli riktigt underbart med sommarlov faktiskt! 



Bästis



Hängt lite med denna snygga larv. Vi åt även fin middag💕

Kollade även lite på dom som skulle på balen. Alla va så sjukt vackra! Längtar tills det är min tur 🙊




-

Vad jag köpte i stockholm:
 
Crop top från bikbok
Shorts från Weekday
Vanlig basic från Gina
Shorts från Bikbok
Klänning från bikbok
 
 
Från matchen:
 

Trött tjej

Bland det bästa som finns är att gosa in sig i sitt täcke och lyssna på musik, vilket är vad jag gör just nu. Ska på träning vid halv 7. Jag är inte direkt 100% taggad men det ska nog gå. Jag skulle ladda upp bilder på vad jag köpt men jag bestämde mig för att ta dom med systemkameran istället för mobilen för att få någon slags kvalité på bilderna. Har dock inte laddat över dom till datorn än men kanske gör det ikväll eller efter träningen. Det är även lite bilder från matchen som vi spelade igår och som vi också vann med 4-1 som jag tänkte bjuda på! 



RSS 2.0