Mobilinlägg

Hej! Skriver från mobilen nu för att jag inte orkar sätta på datorn.
Just nu har jag en såndär nervös känsla utan att det har hänt något. Jag hatar den känslan! Man blir lixom nervös och komma på vad det är fast det egentligen inte är någonting? Hemskt..

Idag har inte jag gjort någonting faktiskt! Grått och regnet väder, onepiecen på och hög tofs. Har spelat GTA hela dagen och spelet är snart avklarat! Imorgon är det skulle igen som jag faktiskt inte är ett dugg taggad på.
Jag hatar när någon säger typ.. "Skola imorgon, men vi taggar för en ny vecka" kul att det finns sådana människor men jag bara nää.. Nää :(

Nu ska jag se på tv sen sova, hadet!

.

Hej! Kort förklaring till varför jag inte har bloggat är för att modemet har pajat, men förmodligen får vi ett nytt idag. Bloggar så fort jag kan!

Gta 5

Hej hej! kom hem från skolan för ett litet tag sedan. Marcus har varit inne i stan och köpt GTA5. Han sitter och spelar det just nu och det verkar as kul, det ser verkligen jätte äkta ut!
 På fredag har vi SO-prov som jag verkligen måste plugga massor på. Veckan efter det har vi även matte-prov. Jag måste se till att jag inte totalt fastnar vid att spela, men vi får väl se
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ny blogg igen

Hej! Jag är tillbaka till blogg.se för att de har en ny app och finare designer! Jag ska försöka ha lite mera kvalité på bloggen när det gäller typ bilder. Jag kommer ta mera systemkamera bilder och skriva lite längre inlägg. 

Idag är jag iallfall sjuk och hemma från skolan. Jag sitter just nu och pluggar som jag har gjort hela dagen. Igår mådde jag så sjukt dåligt, fast det är lite bättre idag. Just nu har jag ingen aning vad jag ska skriva om så det blir kanske ett inlägg ikväll eller imorgon!

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0