Hm

Hej
Bråvalla var så himla bra. Inte ens tanken på att min mobil blev stulen kan förstöra hur bra det va. Det har dock vart otroligt jobbigt utan mobilen i ca tre veckor. Jag har haft mammas iPhone 4, som man varken kan smsa eller ringa på, eller knappt använda någon app heller då det laggar sönder. Som tur är kommer jag få en ny mobil nästa vecka, och då uppdaterar jag även till en iPhone 6!
Tillbaka till Bråvalla så, mmmmm, det var så bra. Längtar så enormt mycket till nästa år då jag får gå med alla mina vänner. Men det var så kul att få se muse, Calvin harris, nause, Kent, Lasse, major lazer, Andreas Moe och så många många mer. Minnesvärt från detta sommarlov.

Annars tar jag tillbaka det jag sa om sommarlovet, att det var ganska bra alltså. Helt ärligt är det riktigt dåligt, iallafall just nu. Mamma och pappa har inte fått semester än, vilket dom får snart som tur är, vädret är riktigt dåligt, och just nu är de flesta vännerna borta. Jag gör verkligen ingenting om dagarna. Har hunnit kolla klart en serie och även påbörjat två nya. Jag får hoppas att det bara är 2 dåliga veckor och att det blir lite bättre snart. Jag har ju lite saker planerat ändå. Jag ska förmodligen gå och kolla på Ted 2 med Evelina någon dag, ska till Polen i tre dagar och även Malmö några dagar framöver!

Jag har inga bilder som jag kan bjuda på då jag är utan mobil, men får blogga någon gång nästa vecka då jag har fått lite bilder från Anna! 




RSS 2.0