Torsdag

Hejsan! Skolan idag gick rätt fort. Började dagen med ett matte prov som gick sådär. Det jag har tyckt varit svårt blev lätt och tvärtom, det är så konstigt.
Efter skolan har jag inte gjort något alls, överhuvudtaget. I stort sett bara suttit vid matbordet och kollat på mobilen. Nu ska jag se film med pappsen så ses vi imorgon. 



Nike free run

Igår kom dessa hem till mig. Hur snygga är dem inte?
 

I'll do it for youuuu

Hej! Bloggar segt eftersom det inte händer något intressant i mitt liv som man behöver dela med sig av just nu. Längtar så mycket till sommaren då det förmodligen kommer bli mycket bättre uppdatering. 
Idag så gick alla 8or i finspång ner till Kulturhuset på morgonen. Det var jätte intressant och kul att kolla på! När vi var klara där gick vi till skolan för att ha profilval och sen sluta vi kvart i 3. När jag kom hem åt jag (ovanligt) sen kollade jag på tv. Borde egentligen ha pluggat massor idag, men som vanligt ploppade upp massor med anledningar i huvudet att inte göra det. Nu ska jag, helt ärligt vet jag inte vad jag ska göra så vi ses.
Shit va depp jag lät idag.



Stockholm paradise

Hej! Befinner mig just nu i Stockholm med min och Emmas familj. Vi bor på ett hotell vid Tegnérlunden som ligger perfekt faktiskt. Vi har ganska nära till centrum men det är ändå lugnt. Sen har vi även DM retro på andra sidan gatan vilket är ett stort plus i kanten för att när vi var inne där igår träffade vi på Anja från paradise hotel. Jag vart jätte glad!
Igår då så shoppade vi, gick på musikal och åt middag. Musikalen var helt okej och maten var super god. Jag visar vad jag handlade på måndag även fast jag inte har handlat så mycket. 
Idag ska vi gå på ABBA museet och förmodligen kolla runt lite i affärer, sen åker jag hem igen. Hem till tråkiga Finspång. Saknar dock mina fina




Trött, kallt och plugg..

Hej! Slutade skolan klockan 2 idag så då gick jag gick hem i kylan. När jag kom hem gosa jag ner mig med en filt och pluggade lite matte. Har matte prov nästa vecka vilket suger för att jag hatar algebra. I vilket fall så blev jag halvklar med det och som vanligt somnade jag ett tag. Jag är trött heeela tiden. Nu har Marcus lite kompisar här och dem ska väl snart dra vilket betyder att jag blir helt alone här. Jag ska kolla senaste avsnittet av pll och efter det slutet på ph som inte jag orkade kolla klart på igår. 
Just det! Jag har räknat ut att jag fyller år om 20 dagar! Ni anar inte hur happy jag är :D
Ni får ha det så bra sålänge!
 
 
 
 
 
 

Träning

Oherregud, Fanny är tagg på träning vilket hon ska på snart. 
Idag har jag och Issa tagit kort så bjuder på lite bilder. 
 

Skola

Kom precis hem från skolan. Det har varit en sjukt bra dag faktiskt. Vi började skolan med en vanlig So lektion. Efter det skulle vi ha haft NO men det blev inställd så vi hade hål. Vi hade en tråkig matte lektion och efter det gympa. Vi fick också reda på att vi inte skulle ha någon svenska lektion så vi hade då bara franskan kvar och då fikade vi. 
Idag ska jag inte göra något speciellt vad jag vet. Ni får iallafall ha det så bra så kanske jag bloggar ikväll :)

Frågestund

kände för en frågestund, fråga på! 

Stan

Hej! Kom precis hem från stan där jag fick med mig lite saker som för mig var välbehövligt men tydligen inte enligt pappa? 
Orkar inte ta någon ordentlig bild. Det är 2 vanliga tröjor, en tränings tröja, ett par byxor och skor! 

Nu ska jag antagligen se på någon film eller något. Vet fortfarande hur det blir ikväll men vi får se vad som händer! 

In school


Ska gå på sista lektionen nu, underbart!


At issas place






Fotboll

Var precis på fotboll. Älskar fotbollen på onsdagar då den bara är 1 timme lång.  Man kör liksom match så bra man kan,100% . Väldigt komiskt också när Nora jämför sig med Ronaldo. Jävligt rolig träning var det iaf!
Nu ska jag kolla igenom glosorna one more time och sedan kolla PH. 
Nu är det snart helg igen vilket ska bli as nice. Jag har inga riktigt bestämda planer än men jag vet att mamma & pappa ska på fest så för min del blir det ff på lördag! 
Bjuder på min favorit bild idag!
 
 
 
 
 

Test



Var ditt 2013 bra?
Upp och ner. 
Gick det bra för dig i skolan?
Det gick väl helt okej, ska dock försöka satsa på bättre betyg denna termin.
Något av dem bästa sakerna som hände under året?
Helt klart Justin, Min kaninis & resorna vi åkte på♡
tror du att 2014 kommer bli ett bättre
år?
Det är något jag verkligen hoppas på, jag tror inte att bara för att det blir ett nytt år så får man helt plötsligt ett nytt liv, men jag har förhoppningar på att sommaren kommer bli så mycket bättre!
Blev du kär?
Nej, jag blev inte kär :)
Fick du några nya vänner?
Jag har kommit nära så många nya människor 2013 vilket jag är jätte glad över :)
Om du skulle jämföra ditt 2013 med ditt 2012, skulle du säga att du har förändras?
Oja, väldigt mycket faktiskt! Allt från utseende till sättet. Men jag har förändras åt det bra hållet och inte tvärt om.
Ser du fram emot 2014?
Ja, väldigt mycket. Snart fyller jag 15 vilket innebär att jag får gå på alla bra filmer för en gång skull! Jag ser mycket fram emot sommaren som jag ska ägna åt massor fina vänner. Jag ska även på Miley Cyrus vilket ska bli spännande och kul! Sen hoppas jag att jag kommer skratta väldigt, väldigt mycket :)
Kommer du sakna 2013?
Jag kommer minnas 2013 på ett bra vis. Men just nu ser jag framåt för hur detta år kommer bli!

Detta kom lite sent men bättre sent än aldrig!










When you say you need me, no i need you more

Hej! Jag sitter & lyssnar på musik och myser med min jätte varma filt. Skolan rullade på som vanligt. Efter skolan gick jag, Dejana, Isabelle & Agnes ner & handlade naturgodis & sen hem till Agnes där vi såg på paradise hotel, pratade osv. 
Jag ska väl fortsätta att lyssna på musik så får ni ha det så bra :)



Jag lever

Hej! Det var ju ett tag sedan jag bloggade faktiskt, så efter ett evigt tjatande av mina friends sitter jag här och skriver. 
Under tiden jag inte har bloggat har jag firat nyår, spelat, shoppat, börjat skolan och framförallt varit med vänner. Jag firade in det nya året med Dejana, Agnes, Vilma och Isabelle. Vi var hemma hos Agnes och dansade till hög musik, pratade om lite allt möjligt och skrattade väldigt väldigt mycket. Kunde inte blivit bättre slut och start på året enligt mig!  
I fredags sov jag och tjejerna hemma 
hos Isabelle och igår sov vi hemma hos mig, vi har haft jätte kul :)  
Imorgon är det skola igen tråkigt nog, dock är det alltid lika kul att få träffa alla.  Imorgon ska jag förmodligen hem till Emma klockan 6 för att fira henne som fyller 14 år! 
Nuuuu ska jag lyssna på musik och ta det lugnt, Godnatt :)










RSS 2.0