Måndag igen

Hej
Nu är det måndag igen och idag drog skolan igång på riktigt. Vi började dagen med matte, sedan en genomgång med Peter och avslutade med en ganska kort svenska lektion. Har vart extremt trött idag efter en ganska hektisk helg. I fredags var vi i klassen på prison island i Linköping. Det är ungefär som boda borg. Det var ganska kul, men skulle nog säga att boda borg är roligare. Efter det åkte jag och Loan till mirum för att fixa våra naglar som tog lite längre tid en förväntat, så vi fick stressa till bussen för att hinna hem till halv 7 då vi tjejer skulle fira Jossan på olearys. Hade ungefär en kvart på mig när jag kom hem och satt då i träningskläder mm. Men jag hann tillslut och det blev en trevlig kväll med god mat! I lördags drog vi ganska sent på fest i svärtinge. Det var en rolig kväll som resulterade i en väldigt seg Fanny dagen efter. Låg hemma hela dagen och bara tog det lugnt. Vaknade upp lika seg imorse trotts att jag hade sovmorgon, så det får helt enkelt bli att gå och lägga sig relativt tidigt ikväll. Har iaf redigerat klart min sommarlovsvideo och den blev faktiskt ganska bra. Det är så kul att se tillbaka på alla klipp och inse hur kul man hade. Det ska hur som helst bli väldigt kul att visa tjejerna videon! 
 
Såhär blev naglarna. Gjorde dom lite kortare så jag kan skriva på datorn i skolan osv, jätte nöjd!
 
 

Internetshopping

Kan inte dessa sms vara de absolut finaste man kan få?❤️ internet shoppade lite häromdagen när jag var på lite halvkasst humör. Det är något som verkligen gör mig glad haha! Dock är det ytterst troligt att paketet kommer få åka tillbaka till Nelly då det är en produkt som förmodligen inte kommer passa🤔 Har ändå beställt lite annat smått o gott från en annan hemsida. Ni får iaf se vad jag beställde på typ onsdag då jag tror att paketet är här.

Skolan idag var väldigt snabb och händelselös. Pratade endast om vad man vill att mentorstiden ska innehålla och hur resten av veckan ser ut. Vi kommer börja väldigt lugnt med lite prat och aktiviteter samt prison Island som jag nämnde i förra inlägget. Terminens schema ser också ganska chill ut vilket är super skönt.

Nu tänkte jag iaf testa om mitt redigeringsprogram vill sammarbeta efter att ha laggat ett bra tag. Ska försöka redigera klart sommarlovsvideon jag har försökt att skapa det här sommarlovet. Det blev ju verkligen inte i närheten av vad jag hade tänkt mig, men lite klipp har jag iaf fått till.


Monday morning

Hello

Vaknade för en liten stund sen och ska snart göra mig redo för skolan. Är inte alls taggad faktiskt. Ville bara ligga kvar i sängen idag. Tror dock vi bara går till 12 idag och efter skolan ska jag nog gymma med Vilma. På fredag skulle vi i klassen till Linköping för att gå till prison Island, det verkar faktiskt ganska kul så man har nåt att se fram emot! Ska äta frukost nu men det kommer nog något mer inlägg ikväll!


Sista veckan

Heej

Lördagen blev en riktigt lyckad dag faktiskt! Morgonen började med att jag fick biljetter till Håkan i december, äntligen🙏🏼 kräftskivan på kvällen blev väldigt lyckad! Hade jätte kul med tjejerna verkligen. Så mysigt att bara sitta på altanen med tända ljus och sitta och snacka hela kvällen. På söndagen låg jag typ hemma hela dagen och gick ut och gick ett varv på kvällen. Idag gick vi in i sista veckan på sommarlovet och det känns nooot so good. Går verkligen upp och ner det där, men känner mig inte redo att vänta på dygnet och allt det där. Dock är det bara att göra. Imorgon måste jag gå upp tidigt för att ta med Åskar till veterinären då han tappade två tänder förra veckan, klumpig kanin, så då får jag väl ett smakprov på tidiga morgnar.

Nu ska träffa tjejerna nu och hitta på något med dom!


6 månader kvar

Idag är det exakt 1 halvår kvar till jag fyller artoooon. Haha fick någon slags hit och började tänka på hur fort allt går. Längtar iallafall så jävla mycket. Allt blir lite mer på riktigt, vilket självklart kan suga, men också så mycket bättre. Speciellt körkort 🙏🏼

Gårdagen blev lyckad. Vi åt god mat på Texas Longhorn och gick runt lite på stan. Avslutade kvällen med lite fika på espresso house. Idag gymmade jag och kvällen har spenderats med tjejerna. Imorgon blir det som sagt kräftskiva🦂🦂


Kallt

Idag har det regnat hela dagen och vart svinkallt så jag och mamma passade på att baka lite olika saker, jätte mysigt och tidsfördrivande. Drog även ut och gick, skulle egentligen springa men va som en jävla hinderbana ute med alla äckliga sniglar. Det är typ det värsta jag vet.
Annars är det rätt mysigt med regn i lagom mängder, speciellt nu på kvällen!

Imorgon fyller Anna år så då ska vi tjejer in till stan och fira henne lite, kommer säkert bli super mysigt. På lördag ska vi även ha kräftskiva tillsammans som säkert kommer bli jätte kul. Det gäller att få dom sista dagarna på lovet så bra som möjligt!

Nu har jag även fått lite mindre skolångest då jag kom på att jag endast går 2 veckor i skolan för att sen dra till New York, bästa staden😍


Regn

Okej står alltså just nu under ett träd med ett paraply för att det började spöregna, och det vill inte slutar heller så varför inte blogga haha. 
 
I måndags åkte jag och pappa spontant till Örebro för att kolla Örebro-Malmö. Vi hade riktigt bra platser och dessutom vann Malmö så det blev en super bra liten trip! I tisdags färgade jag håret som jag nämnde i tidigare  inlägg. Jag vart jäätte nöjd verkligen.Känns otroligt mycket fräschare nu. Efter det lunchade jag och mamma i knäppingsborg samt spontan-shoppade lite fint. Träffade sedan Loan, Jacke och Edvin på kvällen. 
 
Förut idag kom mormor och morfar på besök så jag och mamma bjöd dom på lite våfflor och pratade.
 
Regnet har still inte slutat, faktiskt värre än innan. Får helt enkelt se hur länge jag blir kvar!
 
(update: mamma fick hämta mig från bibblan som är typ brevid mitt hus för jag inte ville förstöra mina nya läder skor. Hemma i tryggt förvar igen) 
 
 
Ganska orättvisa bilder på håret då det i verkligheten blev ännu kallare, ser rätt gult ut här.
 
Före:
 
Efter:
 
 
Pysslade även lite i rummet häromdagen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Augusti

 

Heeej


Idag är det alltså första Augusti?? Vart tar ens tiden vägen, blir rädd. Alltså 19 dagar till skolstart och har väl lite blandade känslor inför det. Det här har varit ett riktigt bra sommarlov men samtidigt gillar jag vanliga rutiner.

I onsdags var vi massor folk hos Edvin där vi åt tacos och spelade kubb, det var en lyckad kväll. I fredags bjöd Aggi oss tjejer på tapas, super gott och jätte mysigt. I lördags gymmade jag först med Vilma och drog sedan med tjejerna på någon fest ish sak, trevligt det med. Imorgon ska jag färga håret finally. Före o efter bilder kommer i nästa inlägg💇🏼
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0