Saknar sommaren




Ny jacka

Följde med pappa till vingåker idag, mest för att göra något. Jag fick med mig en jacka som jag blev nöjd med. Eftersom det är en outlet så blev även jackan 500kr billigare!
 
 
 

Dagens låt

 

😴

Gick upp klockan 7 imorse för att åka iväg och spela match, det var en jätte lång bilresa men det var det värt för vi åkte hem med en vinst, så nu är det stor chans att vi kan vinna! 
Är förövrigt väldigt trött, har sovit väldigt lite dom senaste dagarna så jag hoppas att jag får sova ut imorgon. 
 
Nu ska jag se film, finns dock en stor chans att jag somnar mitt i den, men ändå mys,godnatt!
 

Orientering

issa och jag fick våra A i orientering efter mycket om och men.  Det tog oss typ 2 timmar innan vi blev klara. Vi satt på en sten och grät, ropade efter stig och bad till gud, inte nog med det så ramla jag och skada benet, så för min del blir det sjukhuset imorgon😌 Annars va allt så himla värt det, alla rätt och ett A passade rätt bra just nu!
 

Dålig dotter

Idag känner jag mig riktigt riktigt dum. Enligt mig flyger dagarna förbi och jag har aldrig någon aning om va det är för datum, men idag borde jag kanske det. När jag kom hem från skolan stod mamma och bakade massor grejer och mumlade om massor presenter hit och dit, sedan slänger hon ut sig " du har väl sagt grattis?" Och jag ba kollar upp och liksom "grattis?" 
"Pappa fyller år idag". 
Sedan måste jag liksom gå till pappa och leka att jag har vetat det i typ dagar innan ba "HEEEEJJJ, GRATTIS PAPPA💁" och han gör det där fake smilet och tänker "jag vet.. Jag vet.."
Samtidigt tror jag inte att han bryr sig så mycket,  no offense men han blev säkert gladare att jag glömde bort så att han inte påminns om att han är gubbe nu.😉






Sam Smith

Finns ingen låt med han jag kan säga är dålig. 


London




Fredag






Stockholm

Heldag i Stockholm med alla 9or. Har haft riktigt kul!









Åt sjukt stark mat



Träffade en b kändis, OMG
Såg en söt ap film



RSS 2.0