Sthlm

Heej

Jag hade en jätte mysig helg i Stockholm med mamma och pappa. Lite shopping och helt sjukt god mat. Vi åt på en restaurang som heter il tempo, en italiensk restaurang som serverade rätter som pizza, pasta, grytor mm. Förrätten serverade de på en marmor bricka vilket va så fint.

Det blev inte jätte mycket shopping för min del, men det jag köpte vart jag väldigt nöjd med. Vi var mest i stan som vanligt men åkte även ut till mall of Scandinavia som är en helt nybyggd galleria. Jätte fint, men gallerior är inte riktigt min grej. 

Iallafall en lyckad helg!

Och imorgon är det 1 december, finally😃 

Här iallafall är det jag köpte
















tjenare sagga

Nehehehe men titt vem som är back😜 
Jag & Isabelle ska bli kända bloggare. Är tanken iallafall. Nej men har en positiv känsla för detta, för vi är ju så bra på att blogga som ni vet!! 
Isabelles blogg: arvidhagring.devote.se 

Ni får dock inte klicka er in där innan ni har läst klart mitt inlägg.

Har inte tänkt skriva om vad jag gör nu för tiden och vad som har hänt när jag inte bloggat, utan ni får helt enkelt bara hoppa in i min story som pågår nu! 

Det som pågår nu
Är uppe alldeles för sent då jag ska gå upp klockan 6 imorgon. Varför? Jag ska till huvudstaden. Shopping, mat, hotell och allt sånt där najs ni vet. "Snart" är det även jullov, hääärligt. Längtar till december. Mysmånaden. Baka, dekorera, pyssla, film och ljus. Allt det där bästa. Sen är det ju även nyår och sånt där kul. Det händer liksom ganska mycket, och sånt gillar jag, till jämförelse med typ november som man helst bara vi snabbspola igenom. Sen kommer januari, träningsmånaden😉 Jag håller ju dock aldrig nyårslöften, (men) vi sätter ett men där, i år ska jag ta fram all min kämparglöd och försöka hålla det till sommaren. Fingers crossed for me hehe. 

Kan säga att jag ska blogga på söndag när jag kommer hem från Stockholm igen, så ni har något att längta till liksom. Ni aka Isabelle👸🏽

Haa deeet





RSS 2.0