Internetshopping

Kan inte dessa sms vara de absolut finaste man kan få?❤️ internet shoppade lite häromdagen när jag var på lite halvkasst humör. Det är något som verkligen gör mig glad haha! Dock är det ytterst troligt att paketet kommer få åka tillbaka till Nelly då det är en produkt som förmodligen inte kommer passa🤔 Har ändå beställt lite annat smått o gott från en annan hemsida. Ni får iaf se vad jag beställde på typ onsdag då jag tror att paketet är här.

Skolan idag var väldigt snabb och händelselös. Pratade endast om vad man vill att mentorstiden ska innehålla och hur resten av veckan ser ut. Vi kommer börja väldigt lugnt med lite prat och aktiviteter samt prison Island som jag nämnde i förra inlägget. Terminens schema ser också ganska chill ut vilket är super skönt.

Nu tänkte jag iaf testa om mitt redigeringsprogram vill sammarbeta efter att ha laggat ett bra tag. Ska försöka redigera klart sommarlovsvideon jag har försökt att skapa det här sommarlovet. Det blev ju verkligen inte i närheten av vad jag hade tänkt mig, men lite klipp har jag iaf fått till.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo