Heeelg

Hej

Har haft en så himla bra vecka på jobbet. Midsommarfirande o lek med alla små barn. Trivs så himla bra på det dagis och den avdelning jag jobbar på. Alla barn är så otroligt charmiga och söta. Till och med så bra att man längtar till jobbet. Har inte heller haft några problem med att gå upp tidigt på morgonen för att endast cykla uppförsbackar till dagiset, allt funkar alltså väldigt bra! 
Det är verkligen speciellt att jobba med barn. Man måste såklart använda en helt annan pedagogik men det är verkligen jätte kul. De frågar hela tiden massor av frågor om allt mellan himmel och jord och det är så kul att förklara och försöka få dom att förstå, och lära dom något nytt förstårs. Dessutom är det så ovant att ha den rollen man har på dagiset. Dom ser mig verkligen på ett helt annat sätt än jag själv gör och det är jätte intressant och som sagt ovant. Saker som att dom kallar mig fröken och tant för att jag är hela sjutton år haha! Men alla barnen är så kramgoa och snälla så det kan inte bli bättre, och att jag tjänar pengar för detta? Underbart!

Nu har jag dock tagit helg och det är ju inte heller helt fel. Imorgon är det midsommar och mina planer är klara. Dagen kommer börja med lunch här hemma med släkt och vänner, efter det ska jag hem till Vilma där vi ska grilla o mysa för att sedan åka vidare på fest i Svärtinge, trevligt! 

Samtidigt i allt så håller EM på. Älskar EM! Det är så najs att få se världens bästa sport typ alla dagar i veckan. Sedan är det ju också något speciellt med EM, VM osv. Vet dock inte vad, kanske allt som är runt om samtidigt, alla fans med mera. Igår fick vi dock se Sveriges sista match i detta Europa mästerskap, och det värsta av allt, Zlatans sista match i landslaget. Även Källström o Isaksson förstårs vilka såklart också har bidragit, men inte lika väsentligt. Det känns sorgligt att man troligtvis i sin kvarvarande livstid inte kommer få se en svensk i samma nivå som Zlatan. 

Nu ska jag gå och lägga mig då det har varit en väldigt lång dag. Vi hörs snart igen! 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo