3 udda berättelser i ditt liv

1. När jag och min familj va i USA för
första gången typ 2007 så var vi och badade i havet. Mamma och pappa låg och solade medans jag och Marcus va ganska långt ute i vattnet. (Dom hade koll på oss, haha) helt plötsligt märker jag och Marcus att det nästan inte var några människor kvar i vattnet. Vi hör vår pappa stå och skrika att vi ska komma till land. Helt plötsligt börjar nästan alla på hela stranden skrika på oss. Vi fattade inte vad som hände så vi gick lugnt och försiktigt upp från vattnet. När vi väl kommer upp ser vi 4-5 stora fenor komma närmre och närmre land. Helt plötsligt hoppar alla 4 delfinerna upp ur vattnet och hoppar längst strandkanten. Efter alla hade kollat på delfinerna kom det fram massor med personer till min familj och sa "vi trodde det var hajar, tack o lov, ni hade tur". Det var en riktigt cool upplevelse att se fria delfiner komma sådär. Något jag aldrig kommer glömma😊

2. Som liten var jag extremt envis. Jag skulle alltid få som jag ville och jag blev väldigt lätt arg på mina föräldrar. En gång va vi utomlands, kommer inte ihåg vart. Jag var kanske 5-6 år. Av någon anledning blev jag arg på mina föräldrar, förmodligen för jag inte fick en glass eller något liknande, så jag bestämde mig för att gå därifrån. Jag var så arg att jag inte hade någon alls koll på vad som hände runt omkring mig. Jag skulle då gå över ett övergångsställe. En bil kommer i en väldigt hög hastighet. Jag var så extremt nära på att bli överkörd men min pappa hann få tag på mig precis så att jag hann undan. Alla människor på gatorna stod helt chockade.  

3. Evelina och jag hade varit ute en varm sommardag en gång i tiden. Vi va kanske 10 år. Vi hade varit ute och sprungit eller hoppat studsmatta eller något liknande. Vi går in för att ta något att dricka. När vi öppnar kylskåpet står en saftkanna där. Det var en oklar färg på vad det Var får smak på saften, så självklart va vi tvugna att lukta på den. Kannan var rätt tung. Jag håller i kannan så att Evelina kan lukta på det, på den snabba sekunden hon hann lukta kände hon direkt att det inte va saft i, det va matolja. Någon sekund senare låg allt på golvet. Matolja över hela köksgolvet. Jag minns att vi försökte så att mina föräldrar inte skulle gå in i köket. Men det misslyckades vi ganska rejält med. Efter den insidenten var det fettfläckar i hela huset både hos Evelina och hos mig.

Har ingen passande bild. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo