Bråvalla 2016

 
Heeej
 
Nu är bråvalla slut för i år. Vill inte att det ska va slut, har haft så galet galet galet kul. Dock är jag helt done. Bakis, ont i kroppen och trött. Har typ sovit hela dagen idag, och har inte planerat att göra något annat heller. Det behövs kan jag säga. Gråter av att börja halv 8 imorgon :( 
 
Tillbaks till hur fantastiskt detta faktiskt har varit. Det var länge sen man skrattat, sjungit och dansat så mycket som den här helgen. Har träffat så sjukt mycket olika människor från så många olika ställen och det har typ varit det bästa av allt. Vissa människor är så himla roliga och galna vilket har lett till sjukt mycket roliga händelser. Ett av dom bästa var nog när jag och loan ''hitta'' två coop korgar som vi skjutsade runt massor folk i. Då fick vi verkligen träffa nya människor. Sen har all musik varit grym också. Wiz, zara, björnstammen, hardwell och afrojack var några av favoriterna. 
 
Till något mer viktigt. En tjej blev alltså våldtagen i publikhavet på Zara Larsson. Det här ska INTE hända? Jag blir så jävla äcklad. Först och främst kan jag inte beskriva hur hemskt det måste vara för den utsatta. Jag hoppas verkligen hon kommer må okej och att hon vet att hon har tusen andras medlindade. Jag skräms även av tanken av att jag var där. Man ska inte behöva vara rädd för att gå på festival? Man ska inte behöva anpassa sig efter vad som faktiskt kan hända. Men tyvärr blir det så. Tyvärr väljer man jeans och jacka i ett sjukt varmt publikhav ENDAST för att inte bli våldtagen?? Tyvärr måste man ha mer koll på människorna man har omkring sig istället för artisten på scenen som man faktiskt är där för att se. Jag skräms också av att man känner sig mer osäker på ett ställe med en så stor folkmassa än när man t.ex. går hem ensam från en kompis mitt i natten. Och alla som tjuter över att man generaliserar istället för att fokusera på att det faktiskt var någon som blev våldtagen? Ditt liv är inte förstört för all evighet? Alltså stackars dig. 
 
Efter att ha det sagt vill jag bara tacka alla iblandade för att ha gjort dessa dagar så minnesvärda och bäst. Syns nästa år bråvalla! 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo