sommar?

Ska försöka blogga lite regelbundet nu för min egen del under sommaren då det är så himla kul att kolla tillbaka på senare i tiden.
 
Har haft den bästa lilla ledigheten dessa dagar. Har varit ledig sen torsdags till idag, det har känns som ett mini sommarlov. Det har vart över 20 grader varje dag och jag har verkligen passat på att sola och blivit brun. Min rutin har varit att gå upp äta frukost, kolla ett serie avsnitt, ut och sola, duscha & träffa vänner, helt perfekt! Nu har jag även fått en rejäl grund till cypern också. Har bara tre veckor kvar i skolan, 13 skoldagar, känns helt sjukt men ändå så skönt. Imorgon ska jag göra sista NP och sedan är nästan alla läxor klara, lagom skönt.  
1an på gymnasiet har gått så galet fort. Vet egentligen inte vad det beror på, förmodligen för att det har vart så himla kul.  klassen och skolan är verkligen super. Har lärt känna så otroligt många härliga människor och det är jag jätte glad för. 
 
I sommar kommer det också hända massa kul saker. Jag har bland annat fått sommarjobb på ett dagis och det ska bli så kul. Jag ska jobba den tidiga perioden och det känns rätt bra då man får det klart på direkten liksom. Jag ska även till bråvalla med tjejerna, roadtrips och annat kul! 
 
Idag vaknade jag hos Kalle, åkte hem o sola, drog till bergska där det var volleyboll, sedan hem igen och åt jordgubbar. Nu ska jag iväg och handla lite då mina päron drar till Italien imorgon så jag och Marcus har lite mat hemma.
 
 

Kommentarer
Postat av: hej

ha en trevlig sommar fina du!!

2016-05-15 @ 23:52:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo