NEW YORK

 
Heej
 
I måndags kom jag hem från världens bästa stad, New York. Har verkligen haft det så himla himla bra. Det är en så otroligt häftig stad med massor av intryck. Det känns som vi hann med att se massor av saker och ställen, men ändå har det bara varit en jätte liten del av staden. En av favoritsakerna var att åka upp i top of the rock, det var verkligen en riktigt häftig utsikt överstaden, och enligt mig bättre än empire state building. En annan sak var picnick i central park. Vi satte oss precis vid någon slags sjö där massor folk rodde runt i botar. Vädret var på topp och det var bara så skönt att sätta sig och ta det lite lugnt eftersom man går så mycket där. Annars vart det att gå runt mycket i affärer och strosa runt. Sista kvällen träffade vi Roxanna och Mats som flyttade till USA för ungefär 2 år sen. Vi gick ut och åt på en Kubansk restaurang? Den var iaf jätte mysig! Längtar redan tillbaka så himla mycket och längtar tills man får åka dit igen. 
 
Igår var jag på fest hos Loan så idag är jag jätte trött och ska bara va hemma med familjen och kolla på någon film, mys!
 
 
Jag var ju alltså i New York under 9/11, så kvällen innan hade dom satt upp två strålkastare som symboliserade de två tornen ochh som gick upp som ett ljus till himlen.
 Mitt favorit köp på resan
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo